Se caută secretar pentru Primăria Stăneşti

149

0003200_officeAgenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) organizează luna viitoare concurs pentru ocuparea postului de secretar al Primăriei Stăneşti. Postul este ocupat în interimat de un an de zile de un inginer din cadrul administraţiei publice locale.

Concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de secretar al Primăriei Stăneşti se organizează la sediul din Bucureşti al ANFP. Astfel, pe 13 septembrie, la ora 12:00, se va susţine proba suplimentară de testare a cunoştinţelor de operare PC. Proba suplimentară se evaluează cu calificativul „admis” sau „respins”. Pot participa la proba scrisă a concursului de recrutare numai candidaţii declaraţi admişi la proba suplimentară. Proba scrisă se va susţine în data de 14 septembrie de la ora 10:00, iar interviul va avea loc pe 16 septembrie, cu începere de la ora 14:00.

Condiţii de participare

Candidaţii pentru funcţia de secretar trebuie să îndeplinească mai multe condiţii printre care deţinerea de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor juridice sau administrative, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum doi ani, deţinerea de cunoştinţe de operare pe calculator. În cazul în care la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de secretar al comunei nu se prezintă persoane care îndeplinesc condiţiile de studii superioare juridice sau administrative şi condiţia de vechime în specialitatea studiilor de minim doi ani, pot candida şi persoane care nu îndeplinesc aceste condiţii, în următoarea ordine: persoane care au studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în specialitate juridică sau administrativă; persoane care au studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în altă specialitate; persoane care au studii medii, absolvite cu diplomă.

Un candidat din primărie

Potrivit lui Gheorghe Groza, viceprimarul comunei Stăneşti, la ora actuală, în funcţia de secretar este numită încă din august anul trecut Ana Blideanu, de meserie inginer.  „Aceasta nu poate participa la concursul pentru funcţia de secretar deoarece nu are studii administrative sau juridice. Din ce ştiu, la concurs se va prezenta o angajată de-a noastră, consilierul primarului, pe nume Irina Farza”, a declarat viceprimarul de la Stăneşti.

Izabella Plăstoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here