Se caută membru în Directoratul CE Oltenia. Condiţii!

936

Complexul Energetic Oltenia achiziţionează servicii de recrutare pentru selecţia unui director cu mandat, membru al Directoratului. După cum se ştie, fostul şef al SNLO, Daniel Burlan, a fost selectat, la începutul lunii decembrie, pentru a ocupa temporar, timp de 4 luni, poziţia de membru în Directoratul CE Oltenia, asta după ce Daniel Antonie a fost revocat din funcţie în vara anului trecut.

Compania energetică pune la bătaie peste 23.000 de lei, în vederea asigurării implementării prevederilor OUG nr. 109/2011 privind selectarea şi plasarea de personal de conducere pentru poziţia de membru al Directoratului CE Oltenia. Firmele interesate pot depune oferte până la data de 8 aprilie.
Candidaţii care se vor regăsi pe lista firmei de recrutare trebuie să aibă studii superioare în domeniul tehnic, cel puţin 10 ani experienţă în domeniul minier – exploatări la zi, în funcţii de conducere, cazier curat şi experienţă în managementul de top (cel puţin trei nivele mai jos) în cadrul unor companii mari de succes din ţară sau din străinătate. În plus, trebuie să vorbească fluent limba engleză şi să aibă abilitatea de a promova şi implementa programe de restructurare şi eficientizare. Constituie un avantaj studiile postuniversitare eliberate de instituţii de învăţământ superior cu reputaţie în domeniile exploatarea cărbunelui, energie electrică, economic-financiar, juridic, management şi experienţa în relaţiile cu autorităţile publice şi autorităţile de reglementare în domeniul minier.
Conducerea CE Oltenia este asigurată de Directoratul societăţii compus din cinci membri. Membrii Directoratului sunt numiţi de Consiliul de Supraveghere, la recomandarea Comitetului de Nominalizare, pe o perioadă de cel mult patru ani. În prezent, din Directoratul CE Oltenia fac parte: Sorinel Boza – președinte, Ovidiu Bălăcescu, Constantin Bălășoiu, Dan Vasile și Daniel Burlan – membri, ultimul fiind ales pe o perioadă de patru luni.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here