Se caută îngrijitori persoane prin reţeaua de ocupare EURES

213

Şomerii gorjeni, care doresc să lucreze cu contract de muncă legal în străinătate, au acum o mare oportunitate. Nu mai puţin de şase companii de recrutare din Marea Britanie, din domeniul îngrijirii persoanelor, caută să angajeze în această perioadă, prin reţeaua de ocupare EURES, un număr de 114 îngrijitori persoane şi îngrijitori persoane la domiciliu care să lucreze în diferite localităţi din Marea Britanie. Salariul oferit de angajatori diferă în funcţie de experienţă şi pleacă de la 7-8 lire brut/oră şi poate ajunge până la 25.000 de lire brut pe an. Sunt acceptate persoane cu şi fără experienţă. Condiţia principală este cunoaşterea limbii engleze, nivel B1 – B2. Candidaţii trebuie să aibă carnet de conducere, categoria B, şi cazier judiciar curat. Persoanelor interesate li se pune la dispoziţie maşină de serviciu şi li se decontează combustibilul.
În ceea ce priveşte beneficiile, unii angajatori oferă cazare gratuită în primele două luni, alţii oferă sprijin în găsirea unei locuinţe. De asemenea, anumite firme asigură transportul în Marea Britanie. Este de precizat faptul că fiecare angajat va beneficia de concediu plătit cu durată de 28 de zile pe an. Durata contractului, în cazul celor şase oferte, este permanentă. Termenul limită de valabilitate al ofertei este 31 martie 2017.
Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul ANOFM www.eures.anofm.ro sau la AJOFM Gorj, din Târgu-Jiu, str. Lt. Col. D. Petrescu, nr. 1, ori la numărul de telefon: 0253/211.568, compartiment EURES.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here