Se caută experţi pentru un proiect european

192

În această perioadă, Ministerul Sănătăţii selectează experţi în mai multe domenii de competenţă, în vederea implementării unui proiect finanţat din fonduri europene. Selecţia experţilor a început de câteva zile şi se finalizează pe 22 martie. Cei selectaţi vor fi angajaţi timp de 8 luni.

Pentru proiectul “Buna Guvernare prin Integritate şi Responsabilitate în Sistemul de Sănătate Românesc”, Ministerul Sănătăţii a organizat o sesiune de selecţie a unor experţi. Anunţul a fost publicat pe pagina de internet a instituţiei. Domeniile de competenţă pentru care se solicită expertize sunt: audit, control, avizări, achiziţii publice, legislativ, sănătate publică şi control în sănătate publică, politica medicamentului, managementul unităţilor sanitare / finanţare publică, implementarea proiectelor din fonduri europene, etică şi integritate.
Potrivit anunţului postat de MS, selecţia experţilor se va face în perioada 07- 22 martie 2013, după următorul calendar: 07.03.2013 – 20.03.2013 – depunere dosare; 21.03.2013 – 22.03.2013 – evaluarea documentelor depuse şi publicarea listei celor selectaţi. Depunerea dosarelor se face la registratura Ministerului Sănătăţii, cu menţiunea „pentru selectarea experţilor necesari proiectului „Buna Guvernare prin Integritate şi Responsabilitate în Sistemul de Sănătate Românesc”.
De menţionat că perioada de angajare durează până la finalizarea proiectului, adică timp de 8 luni.

Proiect finanţat din fonduri europene
Proiectul „Buna Guvernare prin Integritate şi Responsabilitate în Sistemul de Sănătate Românesc” – SMIS 35002 este implementat de către Ministerul Sănătăţii şi Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei, în perioada noiembrie 2011 – noiembrie 2013. Acest proiect reprezintă o iniţiativă proactivă a Ministerului Sănătăţii în demersurile de prevenire a corupţiei şi de asigurare a unui climat de integritate şi responsabilitate în sistemul sanitar. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional „Dezvoltarea Capacităţii Administrative”, iar bugetul total al acestuia este de aproximativ 7 milioane de lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă reprezintă aproape 6 milioane de lei.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here