Se caută culegători de zmeură prin intermediul AJOFM Gorj

289

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj a transmis cea mai recentă ofertă de muncă în statele Uniunii Europene, prin intermediul serviciului EURES România.

Oferta se referă la 300 de locuri de muncă în domeniul agricol – recoltare zmeură în Portugalia. Practic, se caută 280 de culegători de zmeură și 20 șefi de echipă.Selecția va avea loc la sfârșitul lunii ianuarie, în municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița. Pentru culegătorii de zmeură, durata contractului este de aproximativ trei luni de zile, iar pentru șefii de echipă aceasta se poate întinde chiar și până la șase luni,cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie, chiar începutul lunii martie 2017.
“Sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură / experiență în recoltarea zmeurei sau în munca în sere. Angajatorul asigură cazare contra cost – 1 euro/zi, oferind plata în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. De asemenea, celor ce vor fi recrutați li se va asigura călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la finalul campaniei. Salariul de bază pentru culegătorii de zmeură (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare) va fi de 618,33 euro/brut/lună; salariul pentru culegătorii de zmeură cu ore suplimentare (48 de ore săptămâna de lucru, 6 zile lucrătoare) va fi de 718,33 euro/brut/lună. În ceea ce privește remunerația pentru șefii de echipă, aceasta se va situa la un minim de 691.71 euro/brut/lună, putând ajunge și la un maxim de 1.227 euro/brut/lună”, au transmis reprezentanții AJOFM Gorj.
Cunoașterea limbii engleze ori a spaniolei, cunoștințe de bază, constituie un avantaj. Persoanele cu domiciliul în județul Gorj, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj, din Târgu Jiu, str. Lt. Col. D. Petrescu, nr1. Informaţii suplimentare se obţin la numărul de telefon: 0253/211.568, compartiment EURES.Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20 ianuarie 2017.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here