Se aşteaptă o rectificare bugetară pentru spitale

182

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj aşteaptă o rectificare bugetară pentru unităţile sanitare din judeţul nostru. Cel mai probabil aceasta va veni luna viitoare.

Deşi bugetul alocat sănătăţii în 2013 este mai mare faţă de cel de anul trecut, unităţile sanitare au în continuare nevoie de o rectificare. Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj confirmă că spitalelor le mai trebuie bani pentru a încheia anul bine. Rectificarea este aşteptată luna viitoare. „Singurul domeniu unde mai avem nevoie de o rectificare este la spitale. Rectificarea urmează să vină în luna octombrie şi astfel, vom încheia bine anul şi la spitale. În rest, 2013 se încheie bine la toate domeniile, inclusiv farmaciile”, spune Daniel Bondoc, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj.
Bugetul total pe Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj s-a suplimentat cu suma de 11 milioane 22 mii lei, cele mai mari sume alocându-se la medicamente gratuite şi compensate. Faţă de anul trecut s-au suplimentat foarte mult fondurile la asistenţă medicală pentru specialităţi clinice, dar şi la dispozitive medicale, medicamente şi medicină de familie.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here