Scrisoarea lui Mugurel Surupăceanu către parlamentarii PD-L Gorj

346

Scrisoare Deschisă

Domnilor deputaţi, MILITARU CONSTANTIN SEVERUS (PD-L), POPESCU COSMIN MIHAI (PD-L)

Domnului senator, RUŞEŢ ION (PD-L)

Stimaţi colegi,

Trecem cu toţii printr-o perioadă foarte dificilă, lipsită de încredere şi optimism, însă plină până la refuz de teamă şi umilinţă. Poate că de la seismul politic şi social al anului 1989, România n-a fost mai zguduită niciodată ca acum. Economia se prăbuşeşte sub talpa unei guvernări inconştiente şi incapabile, viaţa politică e un perpetuu număr de circ iar pe cetăţenii acestei ţări îi îngrozeşte tocmai ceea ce ar trebui să-i consoleze: viitorul. Un viitor fără salarii şi pensii, fără burse şi indemnizaţii de şomaj, fără siguranţă şi demnitate.

Însă acest viitor nu s-a decis definitv, încă. Pe data de 15 iunie 2010 suntem aşteptaţi să ne exercităm în Parlament, autoritatea pe care, cu convingere şi speranţă, gorjenii ne-au oferit-o în baza votului uninominal. Avem, deci, ocazia de a le demonstra celor care ne-au susţinut că îi susţinem la rândul nostru, că suntem acolo datorită lor, pentru ei şi alături de ei, că respingem înjosirea lor prin înfometare şi că votăm pentru moţiunea de cenzură.

Prezenţa noastră în Parlament e importantă, dar votul pentru moţiune este esenţial. Acelaşi vot pe care gorjenii ni l-au acordat sincer şi deschis trebuie acum să se întoarcă în favoarea lor cu şi mai multă deschidere si sinceritate. Fără obligaţii partinice, fără interese personale şi mai ales fără regrete. Fiindcă pensionarii, profesorii, medicii, funcţionarii şi toţi cetăţenii acestui judeţ merită să trăiască decent. Fiindcă nevoile lor nu sunt toane sau capricii. Şi fiindcă drepturile lor sunt reale. Dreptul la muncă şi dreptul la proprietate. Dar mai ales dreptul la viaţă!

De aceea vă solicit ca în 15 iunie să votăm împreună, ca un semn de respect şi de sprijin adresat gorjenilor, pentru moţiunea de cenzură !

Cu stimă, deputat Mugurel Surupăceanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here