Screciu revine în Bănie

961

Universitatea Craiova îl va repatria pe Vladimir Screciu, fotbalist pe care oltenii l-au vândut la Genk în 2018. Mijlocaşul de 20 de ani a avut o perioadă neagră în Belgia.
S-a accidentat şi nu a putut să debuteze pentru formaţia care l-a cumpărat pentru două milioane de euro. Screciu a fost împrumutat şi în Liga a doua belgiană, la Lommel, pentru care a bifat doar trei partide. În presa de peste hotare s-a scris că Screciu nu mai are niciun viitor la Genk, iar de serviciile sale s-au interesat şi formaţii din Ungaria sau Serbia.
Silviu Bogdan, fostul manager al centrului de copii şi juniori de la Universitatea Craiova, a anunţat că Vladimir Screciu va fi transferat definitiv de formaţia din Bănie.
,,Cred că U Craiova a făcut o mutare bună, mai ales din perspectiva jucătorilor U21. Poate să aibă ambiţia să arate că transferul la Genk nu a fost unul întâmplător. Din ce am înţeles, transferul va fi unul definitiv. Cred că este o înţelegere între cluburi”, a declarat Silviu Bogdan la PRO X.Fotbalistul a fost aproape de Craiova şi în această iarnă, însă negocierile au picat.,,Era cât pe-aci să mă întorc la Craiova, însă totul s-a sucit pe ultima sută de metri. Sunt disperat să joc! Nu sunt sigur că la Craiova aş fi titular, dar aş avea un plus din mai multe puncte de vedere, m-aş simţi mai bine, mai sigur pe mine, fiindcă nu e uşor să fii singur în străinătate. Iubesc Craiova, iubesc oraşul, nu-mi pot scoate echipa din suflet. Nici la Lommel n-am jucat prea mult, mi-a luat timp să mă acomodez, deşi am acceptat să merg în liga a doua tocmai pentru a juca mai mult. Am avut şi multe accidentări, dar de 5 luni nu am mai avut nimic şi eram dornic să joc”, a spus Vladimir Screciu pentru Oltenia TV.Vladimir Screciu are 20 de ani. Fotbalistul născut la Corabia poate evolua ca mijlocaş defensiv, dar şi în centrul apărării. Este cotat la 575 de mii de euro.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here