Scor în Directoratul CEO: 3 – PNL, 2 – PSD

2584

După aproape o săptămână de când a preluat un post în Directoratul CEO, compania dă, vineri, un comunicat de presă în care anunță că Dan Plaveti face parte din conducerea Complexului. De fapt, acesta a și participat la o ședință a Directoratului, la jumătatea săptămânii, dar punctele de discuție din ordinea de zi au rămas necunoscute. Chiar ședința în sine a rămas un ”subiect tabu”. Surse din companie spun că ”s-a discutat despre banii pe care îi va primi noul membru al Directoratului CEO și o întâlnire cu foștii și actuali șefi, una de acomodare a acestuia cu situația Complexului de la acest moment”.

Comunicat CEO: În completarea numărului de membri ai Directoratului CE Oltenia, Consiliul de Supraveghere a aprobat numirea domnului Plaveti Iulius Dan pentru o perioada de 4 luni, începând cu dată de 23.01.2023, în baza prevederilor OUG nr.109/2011 privind guvernanță corporativă a întreprinderilor publice.

Este de menționat că domnul Plaveti Iulius Dan, absolvent al Universității Politehnice București, a ocupat succesiv funcții de conducere în cadrul unor mari companii, inclusiv în domeniul energetic, precum vicepreședinte și, ulterior, președinte al ANRE în perioada 2009–2012, membru în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica SA în anul 2017, Director General al  Hidroserv SA în perioada 2018-2021, a comunicat societatea de stat.

–==

Astfel, împărțeala politică a funcțiilor în Directoratul companiei de stat este cam așa:

Burlan Daniel – PNL
Negru Antonie Marius – PSD
Trufelea Constantin-Cosmin – PNL
Balasoiu Ion – PSD
Plaveti Iulius-Dan – PNL, cu mențiunea că primii doi se află în preaviz până la 12, respectiv 13 februarie, fiind revocați la o săptămână de la tragedia din cariera Jilț Sud.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here