Școli din Târgu-Jiu, reabilitate energetic prin PNRR

1473

Școala Gimnaziala „Pompiliu Marcea” din Târgu-Jiu va fi reabilitată energetic cu bani din PNRR, circa 9 milioane de lei.
„«Pompiliu Marcea» este o importantă unitate de învățământ din zona de Sud a orașului, iar proiectul inițiat de noi are în atenție clădirea în care funcționează școala și sala de sport. În ambele cazuri se prevede: izolarea termică a pereților, podului, planșeului peste pământ, schimbarea tâmplăriei, modernizarea iluminatului interior și instalarea de senzori de mișcare, instalarea de panouri solare termice, instalarea de panouri fotovoltaice, instalarea unui sistem de monitorizare și control a sistemului de încălzire, instalarea unor sisteme de ventilare și reabilitarea instalației de încălzire.
Primăria Municipiului Târgu Jiu a investit, în ultimii ani, sume importante și în această unitate de învățământ, fiind una dintre primele beneficiare de baze sportive cu teren sintetic”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.
Alte 7 milioane de lei, tot din PNRR, au fost obținute pentru reabilitarea energetică a căminului, cantinei și sălii de sport a Colegiului Național „Spiru Haret”.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here