Școală Internațională de Artă, în perioada 20-30 iulie

241

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”, în parteneriat cu Clusterul Inter-Regional pentru Industrii Culturale “Tara Litua”, Academia Internațională “Mihai Eminescu” și Centrul Internațional pentru Artă și Creație Constantin Brâncuși organizează Școala Internațională pentru Artă “Reflecții ale moștenirii culturale în arta lui Constantin Brâncuși”, manifestare care va avea loc în perioada 20-30 iulie, în localitățile: Craiova, Mușetești, Peștișani, Bumbești-Jiu, Târgu Jiu și Drobeta-Turnu Severin.

În data de 21 iulie, în cadrul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”, a avut loc deschiderea oficială a școlii Internaționale pentru Artă.
Școala Internațională pentru Artă este un proiect pilot al Clusterului Inter-Regional pentru Industrii Culturale “Tara Litua” și își propune să promoveze arta și cultura locale. Anul acesta proiectul este dedicat marelui sculptor Constantin Brâncuși, contribuindu-se astfel la potențarea obiectivelor asumate de către autoritățile publice prin proiectul “Anul Brâncuși”.
Școala Internațională pentru Artă reunește tineri artiști alături de personalități ale lumii culturale din: Moldova, Serbia, Italia și România.
Proiectul se bucură de sprijinul Consiliului Județean Dolj, Consiliului Județean Gorj și al Primăriei Bumbești-Jiu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here