Școala Gimnazială “Constantin Săvoiu” a găzduit competiția “Mate+”

2636

Deși soarele zilei de sâmbătă, 23 martie, îmbia copiii la joacă în natura proaspăt reînviată, elevii claselor a II-a, a III-a și a IV-a și-au întrecut forțele într-o acerbă competiție, la disciplina Matematică. Etapa județeană a concursului regional “Mate+” a fost găzduită cu implicarea cadrelor didactice din Școala Gimnazială “Constantin Săvoiu” din municipiul Târgu Jiu.

Înainte de începerea propriu-zisă a probei, elevii au fost conduși către cele 23 de săli de concurs, numărul competitorilor fiind unul de apreciat: 608 elevi participanți. Timp de 90 de minute, s-au parcurs exerciții și probleme cu un înalt grad de dificultate, menite să antreneze copiii într-un concurs atractiv, să stimuleze prezența acestora în competiție, să le evalueze cunoștințele, dar și să stabilească o ierarhie a micilor matematicieni. 

Aprecierile la adresa concursului sunt unanime: părinții, elevii și învățătorii sunt deopotrivă încântați de prezența acestui concurs pe scena învățământului gorjean. Concursul “Mate+” s-a desfășurat sub egida Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Prin experiența lor pedagogică și organizatorică, doamna inspector general Marcela Mrejeru și doamna inspector școlar pentru învățământ primar Daniela Vulpe au jucat și de această dată un rol esențial în coordonarea competiției, rezonând pe deplin cu membrii echipei organizatoare.

Doamna director Corina Panduru și doamna director adjunct Ramona Frățilescu au reprezentat nucleul în jurul căruia s-a derulat această zi, demonstrând încă o dată că o echipă unită asigură drumul către succes, iar cadrele didactice sunt pilonii pe care se sprijină întregul proces educațional.

Concursul are avizul Inspectoratului Școlar Județean, fiind cuprins în calendarul activităților educative, la poziția 1730.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here