Şcoala de teatru „JOC” şi-a deschis porţile

139

PB131109În urmă cu două zile şi-a deschis porţile prima şcoală de teatru privată din municipiul nostru. Aceasta va funcţiona în incinta Cercului Militar Târgu-Jiu. Îndrumătorii cursanţilor vor fi cinci dintre talentaţii actori ai Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”.

 

Momentul deschiderii oficiale a Şcolii de teatru „JOC” a avut loc duminică, 13 noiembrie. Este prima şcoală de teatru privată din municipiul nostru şi a pornit la drum cu o primă serie de cursanţi de toate vârstele.

Deschiderea a fost un moment unic în felul lui, petrecându-se într-o atmosferă cu totul specială destinsă, plină de culoare şi farmec. Alături de primii cursanţi înscrişi au venit părinţii şi prietenii acestora. Toţi cursanţii, fie că aveau 7-8 sau 50 de ani, au pornit într-o aventură a cunoaşterii de sine, a redescoperirii sinelui prin teatru, comunicare, dans şi „JOC”. „Încredere, forţă, inteligenţă, candoare, retorică sunt tot atâtea abilităţi pe care cursanţii, împărţiţi pe grupe de vârstă le vor aprofunda timp de trei luni într-o atmosferă excelentă şi caldă a Şcolii de teatru „JOC””, susţin reprezentanţii şcolii.

Cinci actori de la Elvira Godeanu, predau cursanţilor de la „JOC”

Pe cursanţii înscrişi la Şcoala de teatru „JOC” îi vor îndruma cinci dintre cei mai importanţi actori ai Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu; Mădălina Ciobănuc, Irina Naum, Adriana Rodica Negrescu, Cosmin Brehuţă şi Cristian Naum. Cursurile se desfăşoară într-un cadru organizat, la Cercul Militar Târgu-Jiu, sau Casa Armatei. Acest spaţiu este ideal, dotat cu o sală de spectacole, scenă garderobă şi toate utilităţile specifice unei astfel de şcoli de teatru.

Aşadar, Şcoala de teatru „JOC” a pornit la drum într-o frumoasă duminică de toamnă cu prima serie de cursanţi de toate vârstele.

De asemenea, trebuie precizat faptul că înscrierile vor continua pentru celelalte serii la care sunt aşteptaţi mai mulţi târgujieni.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here