Școală aflată în reabilitare de 6 ani

763

O școală din comuna gorjeană Padeș va fi reabilitată complet în acest an, deși lucrările au început în urmă cu șase ani. Constructorul a întâmpinat unele probleme de natură financiară, iar investiția s-a blocat. Primarul Mihăiță Troacă dă asigurări că proiectul va fi dus la bun sfârșit.

Pe 2 martie 2018, la sediul Ministerului Dezvoltării a fost semnat, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală II, contractul de finanțare privind reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Padeș. Investiția a fost estimată la 2 milioane de lei.
„Cea mai mare problemă primită moștenire intră pe drumul cel bun. Am făcut tot posibilul pentru ca lucrurile să revină pe drumul cel bun în ceea ce privește «Reabilitare totală Școala Padeș» , iar în termen de câteva luni va fi finalizată. Cum bine știm, de mai bine de 6 ani au fost demarate lucrările de reabilitare a întregii clădiri, însă problemele financiare ale constructorului au făcut ca această lucrare să întârzie mult, dar și fluctuația și creșterea prețurilor la materialele de construcții.
Lucrările au fost reluate, constructorul are tot sprijinul și toată susținerea mea și a compartimentelor implicate din cadrul Primăriei Padeș”, a precizat Mihăiță Troacă, primarul comunei Padeș.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here