Schimbări la Universitatea Craiova

256

Mai toate echipele caută fotbalişti în această perioadă, iar formaţiile din Oltenia nu fac excepţie. Dacă Pandurii a reuşit să fie mai activă pe piaţa transferuriilor, singurele achiziţii ale Craiovei de până acum sunt atacantul Rambe şi portarul Calancea. Un alt goalkeeper ce avea un acord verbal cu formaţia din Bănie,Virgil Drăghia, nu va mai fi transferat la CSU. Fostul portar al Rapidului nu s-a înțeles cu conducerea echipei nici în ceea ce priveşte statutul, nici în ceea ce priveşte salariul. De altfel, Drăghia a părăsit deja cantonamentul formaţiei doljene. “Ne-am înțeles pe o sumă înainte să vină de la București, 1.500 euro pe lună, și când a ajuns la Craiova a spus că vrea mai mult. Apoi i-am mărit oferta la 2.000 pe lună. E normal ca Nicolae Calancea să fie prima opțiune pentru postul de portar, pentru că a apărat în amicale și a făcut pregătirea cu noi în Austria. Dar asta nu înseamnă că postul lui e bătut în cuie”, a spus Emil Pieleanu, delegatul echipei pentru Gazeta de Sud.
În aceste condiţii, tânărul portar Laurențiu Popescu nu va mai fi împrumutat la CSM Rm. Vâlcea. Titular în ultimele partide ale campionatului precedent, fotbalistul de 19 ani ar putea apăra din nou în Liga I, dacă îl va impresiona pe Gigi Mulţescu.

Mai vor jucători ofensivi
Oficialii de la CS Universitatea vor să mai parafeze cel puţin două transferuri în perioada următoare. Craiova poate legitima doar fotbalişti liber de contract şi caută să obţină semnătura unui mijlocaş de creaţie şi a unui fundaş central. De altfel, oltenii au renunţat după sezonul 2015/2016 la Iliev şi Herghelegiu, jucători ce ocupau aceste două posturi. “Suntem în discuții cu un fundaș central și cu un număr 10. Ca stil de joc e un Bawab cu o viteză mai bună. Ați observat că nu ne-am mai păcălit la transferuri în ultima perioadă. Toți cei care au venit au jucat, și mă refer la Brandan, Bălgrădean, Bawab. La început am avut niște probleme, dar apoi toți cei pe care i-am adus și-au justificat prezența la Craiova. Suntem atenți în continuare la ce luăm”, a spus Emil Pieleanu pentru gds.ro.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here