Schimbarea lui Niculescu din fruntea SJA Gorj, amânată

200

În cursul zilei de ieri s-a zvonit că managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj Marinică Niculescu ar fi fost înlocuit cu medicul Dan Vâlceanu. Niculescu infirmă vestea, spunând că nu are nimic oficial privind schimbarea sa şi că în urma întâlnirii avute la Direcţia de Sănătate Publică revocarea sa a fost amânată.

Marinică Niculescu se află la conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj din luna mai 2011. El este manager interimar al SJA. De la instalarea sa în funcţie şi până în prezent, Niculescu s-a implicat activ în soluţionarea unor probleme cu care se confruntă instituţia, încercând să le ofere salariaţilor condiţii de lucru mult mai bune decât cele pe care le aveau. Cu toate acestea, în ultima perioadă s-a vehiculat schimbarea sa din funcţia ocupată. Cea mai recentă informaţie în acest sens, a apărut chiar ieri. Totuşi, Marinică Niculescu spune că s-a amânat schimbarea sa. „Am fost chemat la DSP cu întreg comitetul director, la ora 15:45, dar schimbarea nu s-a făcut. Nu am nimic oficial privind schimbarea mea, dar cred că se va face, pentru că se vehiculează de mai mult timp acest lucru. Este regretabil că, din nefericire, nu se ţine cont de profesionalism şi de ceea ce realizează un om într-o instituţie. Eu plec cu inima împăcată pentru că mi-am făcut datoria, iar realizările mele rămân şi nu pot fi contestate”, a declarat Marinică Niculescu.
Marius Boeriu, directorul Direcţie de Sănătate Publică Gorj nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Deocamdată nu se cunoaşte cu exactitate momentul schimbării conducerii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, însă există informaţii cum că numirea medicului Dan Vâlceanu în funcţia de manager al Ambulanţei se va face în următoarea perioadă. Vom reveni cu amănunte.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here