Schimbarea din funcţie a lui Tivig, la două treimi de voturi distanţă

115

Ieri încă nu se ştia prea exact cine convoacă Adunarea Generală a acţionarilor SC UTIL-BONUS SRL Peştişani, dar şedinţa se va ţine astăzi la ora 16. Asta şi pentru că, pentru şedinţă convocatorul este aiuritor. Pe el sunt trecuţi doar 9 dintre cei 13 consilieri locali iar de semnat au dat cu subsemnatul numai şapte. Vasile Turtoi(PSD) şi Ovidiu Gelatu(încă PRM) nu şi-au dat acceptul.

Bizara ordine de zi ar trebui să analizeze situaţia economico-financiară a unităţii, la data de 30.11.2012; modul de rezolvare a problemelor ridicate de locuitorii coloniei ACH Gureni(curent electric, canalizare, fosă septică, contracte de prestări servicii, etc); situaţia privind pregătirile pentru deszăpezire şi diverse. E bine sau mai corect e de rău, căci sub ocârmuirea noului viceprimar Ilie Fuiorea se fac greşeli impardonabile. Cu toate că existau vreo trei sau patru firme cu ofertă pentru deszăpezire, fără să consulte Consiliul Local sau măcar vreo comisie a Primăriei, nu s-a ţinut nicio licitaţie! Iar dacă în anii trecuţi s-a ocupat de deszăpezire SC UTIL-BONUS SRL şi a făcut-o foarte bine – activitatea asta aducând banii necesari pentru plata salariilor angajaţilor – de data aceasta deszăpezirea se face fără contract de firma SUCCES! Se vede treaba că SC UTIL- BONUS SRL, cu acţionariat unic Primăria Peştişani se vrea falimentată şi privatizată pe mai nimic!

Demiterea lui Tivig, la Diverse
La capitolul diverse se intenţionează schimbarea administratorului Silvestru Tivig, căruia i se cam caută nod în papură. Asta deşi sunt voci care spun că Tivig s-ar fi dovedit a fi un bun manager şi doar răzbunarea şi duşmănia pe care i-o poartă Ion Poenaru, preşedintele PSD şi preşedinte- director general al Obştei Peştişani, al cărui executant fidel este vicele Ilie Fuiorea, sunt motivele de supărare care îi atrag schimbarea din funcţie. Spre disperarea lor, şedinţa de azi se anunţă însă extrem de încinsă, iar destituirea administratorului Silvestru Tivig este oarecum imposibilă întrucât ar fi nevoie de votul a două treimi dintre consilierii locali.
Ion Predoşanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here