Schimbare la vârful Poliției Rutiere Gorj! Cine va conduce serviciul și unde va fi șef Decebal Davidoiu

259

Schimbarea la conducerea Serviciului Rutier, din cadrul IPJ Gorj, va fi făcută începând cu data de 1 Mai, când va expira împuternicirea comisarului șef Decebal Davidoiu. După un an petrecut în Gorj, acesta a decis să rămână în județ, solicitând transferul de la IPJ Caraș-Severin. Surse din cadrul Poliției Gorj susțin că Decebal Davidoiu va fi numit șef la Serviciul Cazier Judiciar și Evidență Operativă din cadrul IPJ Gorj, fiind apreciat de superiori pentru rezultatele obținute. Serviciul Rutier va fi condus, deocamdată, de Daniel Săvulescu, cel care anul trecut a participat la concursul pentru postul de șef al SPR.

După ce a obținut nota 9,5, la finalul examenului, pe 8 februarie, concursul a fost invalidat, pe motiv că ”nu au fost respectate, în organizarea concursului, toate prevederile, procedurile și ordinele interne”. Ofițerul de Poliție a contestat decizia, iar Tribunalul Gorj a admis, anulând dispoziția fostului șef al IPJ, Cristian Muscălescu. Și această hotărâre a a fost contestată.

1 COMENTARIU

  1. Pentru cine nu cunoaște dl Savulescu este un adevărat profesionist…merita din plin aceasta funcție, un om care va schimba imaginea politiei rutiere gorjene!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here