Schimbare importantă la examenul auto

1136
Instructori auto protesteaza la Bucuresti, miercuri, 20 octombrie 2010. Instructorii auto sunt nemultumiti ca taxa pentru orele de pregatire practica este incasata de scoala, iar ei sunt platiti ulterior in baza unui contract de prestari servicii. RAZVAN CHIRITA / MEDIAFAX FOTO

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, în unanimitate, un proiect care prevede că examenul teoretic pentru obţinerea permisului de conducere poate să fie dat oriunde în ţară, nu numai în localitatea de domiciliu.

„Prin această modificare se va permite ca examenul teoretic pentru obţinerea permisului de conducere să fie dat oriunde în ţară şi astfel se vor reduce timpii de aşteptare a candidaţilor de a deveni conducători auto”, se mai motivează în raportul comisiei de specialitate.

Examenul practic pentru obţinerea permisului de conducere va rămâne să fie dat în condiţiile actuale, deoarece acum autorităţile competente din domeniu nu au posibilităţi tehnice să poată să fie dat oriunde în ţară, se mai menţionează în raport.

Camera Deputaţilor este for decizional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here