Schimbare de director în CEO! Un fost manager al companiei, șef de termocentrală

744

Valul schimbărilor în Complexul Energetic Oltenia a început, săptămâna trecută, când Directoratul companiei a decis înlocuirea unuia din cei patru directori de termocentrală. Potrivit unor surse din companie, în perioada următoare, alți directori și șefi ai unor structuri TESA urmează să-și piardă funcțiile și să treacă pe posturi potrivit pregătirii profesionale în cadrul carierelor miniere sau termocentralelor.

Directorul Sucursalei Electrocentrale Turceni, Constantin Păduraru, a fost schimbat din funcție, la finele săptămânii trecute, în urma unei hotărâri a Directoratului companiei. Structura de conducere a CEO a decis ca în locul acestuia să fie desemnat Ionel Ilie, directorul Direcției Ofertare-Vânzare, fost director general al companiei, timp de câteva luni, după ce Consiliul de Supraveghere i-a luat atribuțiunile de conducere lui Laurențiu Ciobotărică, în iunie 2016. Constantin Păduraru se afla la conducerea SE Turceni din luna martie a anului trecut, când fostul director al termocentralei Cătălin Stănculescu a fost propulsat în poziția de director al Direcției Energie din cadrul CEO. Este cunoscut faptul că Păduraru face parte din cercul de apropiați al lui Stănculescu, fiind unul din protejații grupului politic al ALDE Dolj.

Un mare conflict
În perioada în care a deținut interimatul la CEO, Ionel Ilie a fost implicat într-un scandal cu înjurături cu neamțul Klaus Leiders, membru al Directoratului companiei în acea vreme. Ionel Ilie spunea că a fost înjurat de Klaus Leiders, din cauza unor informații date de manager în presă la adresa sa. “N-am avut nicio ceartă, eu nu am scos niciun cuvânt. M-a înjurat și a plecat. Era vorba de un articol scris în nu știu ce ziar unde au preluat ce am zis eu la o emisiune de televiziune. M-a înjurat în engleză. Dacă știți ce înseamnă “Fuck you!” și “Shut up!”. Nu l-am reclamat, este sub demnitatea mea”, declara Ionel Ilie, la acea vreme, în presa locală.
Claudiu Matei

2 COMENTARII

  1. Klaus Leiders,este de la Fondul Proprietatea ?daca da nu trebuie sa ne mire.Pentru banii pe care ia adus Ilei Ionel in CEO si din care sa infruntat si acest Klaus ar trebui sa-i pupe mana.Poate ne spune si noua cineva ce a facut acest Klaus pentru CEO ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here