Scăpați de griji

228

Echipa de handbal a Energiei a pierdut fără drept de apel meciul disputat la Ploiești în cadrul penultimei etape din play-out, scor 30-22 (17-8), însă jocul rezultatelor a scos-o deja dintre echipele ce mai au emoții cu privire la menținerea în primul eșalon.
Energia a început foarte slab jocul, CSM Ploiești conducea cu 6-2 în minutul 8, iar în minutul 20 avea un avantaj de opt goluri. Jocul mizerabil din prima repriză s-a concretizat într-un scor rușinos la pauză, tabela indicând 17-8. Diferența maximă dintre cele două echipe a fost de 10 goluri, în debutul reprizei secunde, moment din care Energia a început să dea și semne de viață. Gorjenii s-au apropiat pas cu pas de adversar și a dat impresia că ar putea face o minune. La scorul de 24-20, în minutul 53, Energia revenea în cărți, însă au urmat minute de secetă pentru gorjeni și CSM Ploiești s-a desprins din nou, scor 28-20, după patru goluri consecutive pentru prahoveni. “A fost un meci pe care băieţii noştri nu l-au abordat aşa cum trebuie. Dar când te ştii cu sacii în căruţă şi mai ştim prin ce situaţie trec din punct de vedere financiar, cu salarii neplătite pe mai multe luni, e cumva normală această ultimă evoluţie. E un meci pierdut şi o etapă care, în linii mari, a decis situaţia în clasament. Nu mai avem nici un fel de probleme, iar asta ne face să abordăm liniştiţi ultima etapă”, a declarat Benedict Geamănu despre partida de la Ploiești.
Energia joacă sâmbătă, de la ora 17.00, ultima partidă din acest sezon, pe teren propriu, cu CSM Focșani. Partida mai are importanță doar pentru oaspeți, însă Geamănu vrea o victorie la despărțirea de un nou sezon dezamăgitor: “Acest joc cu Focşani nu mai are nici un fel de importanţă pentru noi, dar cred că nu se pune problema să nu ne impunem. Focşaniul mai speră să scape de retrogradarea directă, dar valoarea echipei noastre, indiferent cum sunt băieţii în momentul de faţă trebuie să încline balanţa în favoarea noastră. Este ultimul meci din acest sezon, aşa că sunt sigur că vom termina campionatul cu fruntea sus. Chiar a fost un campionat greu din toate punctele de vedere”, a concluzionat oficialul gorjean.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here