Scandal, urmăriri şi agresiuni din gelozie, cu funcţionari din Primăria Peştişani

237

Şeful Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Peştişani a fost ieri victima unei agresiuni din gelozie, manifestată de concubinul unei colege de serviciu. La fel ca în telenovele, Dumitru Diaconescu, a căzut nevinovat în pumnii amorezului casierei primăriei, gelos că cei doi au plecat la Trezoreria Târgu-Jiu, cu maşina instituţiei publice. Inginerul Ilie Iscrulescu nu a crezut că cei doi au plecat în interes de serviciu la Târgu-Jiu şi după ce a făcut scandal în primărie i-a urmărit cu maşina pe funcţionari. I-a prins din urmă, le-a barat calea cu propria maşină şi l-a agresat fizic şi verbal pe angajatul de la Urbanism. Pentru fapta comisă, Dumitru Diaconescu a anunţat că îi va face o plângere penală lui Iscrulescu.

Casiera primăriei, Maria Ciurlău, în vârstă de peste 50 de ani, este concubina lui Ilie Iscrulescu, inginer de profesie, şi gelos din fire, după cum spun localnicii din Peştişani. Isculescu, în vârstă de peste 60 de ani, ar fi avut mai multe ieşiri violente când a fost vorba despre concubina sa, cu care trăieşte de foarte mult timp, iar ieri a răbufnit chiar în incinta Primăriei Peştişani când a auzit că Maria Ciurlău plecase la Târgu-Jiu însoţită de şeful de la Urbanism. După ce a făcut scandal în instituţia publică, lucru confirmat şi de viceprimarul Ilie Fuiorea, care susţine că cei doi plecaseră cu maşina instituţiei în interes de serviciu la municipiu, Iscrulescu a pornit în urmărirea celor doi, cuprins de gelozie. A condus cu viteză pentru a-i prinde din urmă pe cei doi angajaţi, şi i-a ajuns la Bârseşti, la mică distanţă de Târgu-Jiu.

Cu portiera în cap
Pentru a opri maşina primăriei în care se aflau cei doi, Iscrulescu le-ar fi barat calea cu propriul autoturism, stopând rulajul autovehiculului Dacia Logan. Când Diaconescu a coborât uimit din maşina în care se mai afla o persoană în afara casierei, Iscrulescu l-ar fi lovit cu portiera în cap. Diaconescu evită să povestească incidentul dar recunoaşte că a picat victimă într-o adevărată telenovelă. “Am picat nevinovat. O să-i fac însă plângere penală lui Iscrulescu pentru ce mi-a făcut.(..) Nu am vânătăi”, a explicat Diaconescu, menţionând că îi va solicita daune agresorului fiind afectat nu numai fizic ci şi moral, urmare a incidentului. Acesta a menţionat, de asemenea, că nu se aştepta să i se întâmple aşa ceva înainte să plece din Primăria Peştişani, în interes de serviciu, la Târgu-Jiu.

Fuiorea: “Angajaţii Primăriei Peştişani nu au mai fost agresaţi”
Viceprimarul Ilie Fuiorea a aflat şi el, destul de târziu, marţi, de incidentul în care a căzut victimă propriul subordonat şi a explicat că angajaţii primăriei nu au mai trecut prin lucruri asemănătoare până acum. Cu toate acestea, angajatul de la Urbanism şi casiera puteau să păţească lucruri şi mai rele, asta urmare a furiei lui Iscrulescu. “Ştiu că cei doi au plecat la Târgu-Jiu cu treabă iar concubinul casierei, foarte gelos, a făcut scandal şi a plecat în urmărirea lor. Diaconescu, a fost agresat şi era în timpul serviciului. Noi nu aveam serviciu de pază la primărie şi la oricare angajat i se poate întâmpla un incident asemănător şi asta când stă la birou”, a declarat vicele Fuiorea.
Dumitru Diaconescu are în jur de 45 de ani, fiind mult mai tânăr decât cei doi concubini.

Diaconescu a fost audiat de procurori în septembrie anul trecut în dosarul “Pavel”. Acesta nu a fost trimis în judecată în dosarul de corupţie, alţi doi colegi de-ai săi fiind chiar reţinuţi atunci pentru 24 de ore în arestul IPJ, pentru care primarul suspendat din Peştişani se află încă încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here