Scandal și la Văgiulești

254
A view of the hand of one of three HIV-infected patients of the specialized Lavra hospital in Kiev who remain handcuffed to the steel frame of a bed as they start an unlimited protest against a government decision to force the closing and relocation of the HIV patients care unit, on September 12, 2013. The three patients and some employees of the unique Ukrainian hospital unit are protesting the Ukrainian government's decision to close the unit and relocate it outside of the city center saying the new location does not fit the standards for proper treatment. Ukraine has one of the fastest growing HIV/AIDS epidemics in the world. AFP PHOTO/ SERGEI SUPINSKY (Photo credit should read SERGEI SUPINSKY/AFP/Getty Images)

Doi bărbați au ajuns, joi seara, în arestul IPJ Gorj, după un scandal produs în fața unei case din Văgiulești.
Soția unui localnic a sunat la 112 și a anunțat că bărbatul de 47 de ani a fost victima unei agresiuni, după ce le-a cerut unor tineri care stăteau la poartă să facă liniște. ”La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică care a constatat că un bărbat de 47 de ani, din comuna Văgiuleşti, a fost agresat fizic de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate, în timpul unui conflict spontan izbucnit pe fondul consumului de alcool, când acesta a reproşat unui grup, din care făcea parte şi agresorul, că deranjează liniştea publică în dreptul casei sale. Persoanele implicate în conflict au fost conduse la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.
În urma audierilor, polițiștii au reținut doi tineri de 19 și 28 de ani, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia sunt cercetați pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi amenințare, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Vineri, suspecții au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here