Scandal sângeros la Budieni, dosar penal!

2513

Un scandal de proporții a avut loc în această după-amiază la Budieni, comună Scoarța. Protagoniștii doua familii de rromi, unii apelând și la rude din Dragoieni pentru a-și face dreptate in legătură cu un teren din Scoarța. O femeie a fost rănită.

La data de 15 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Scoarța, are loc un conflict între mai multe persoane, anunță IPJ Gorj.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri privind dreptul de proprietate asupra unui teren, a rezultat un conflict între șase persoane, respectiv cinci femei cu vârste cuprinse între 24 și 65 de ani, din comuna Scoarța, municipiul Târgu Jiu și orașul Bumbești Jiu și un bărbat, de 35 de ani, din comuna Scoarța.
În urma conflictului a rezultat rănirea a trei femei, iar una dintre acestea a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe si tulburarea ordinii si liniștii publice, polițiștii continuând cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here