Scandal neaşteptat după nunta anului de la Bumbeşti-Piţic! Satul le-a băgat în arest, în Anglia, pe fetele primarului Nioaţă

1215

Fetele edilului din Bumbeşti-Piţic, Michi Nioaţă, au ajuns motiv pe bârfă în localitatea în care au copilărit, asta după ce naşul fiicei mai mari, căsătorită cu doar o lună în urmă, a fost reţinut de mascaţi marţea trecută, el fiind implicat într-un dosar de fraudă informatică. Totul a izbucnit de la momentul ridicării de la domiciliu a lui Cosmin Roşoiu, naşul de căsătorie al Adnanei Nioaţă(acum Dobos), localnicii “binevoitori” dând, la scurt timp, sfoară în comună că şi fiicele primarului ar fi fost arestate în Marea Britanie, pentru că s-ar fi ocupat cu clonare de carduri. Veştile inventate nu s-au oprit aici, localnicii din Bumbeşti-Piţic fiind anunţaţi că, mai mult, chiar şi ginerele edilului, dar şi viitorul soţ al mezinei lui Nioaţă ar fi ajuns în beciul poliţiei engleze. Asaltaţi de telefoane de la cunoscuţi atât soţii Nioaţă, cât şi fiicele lor au negat, şocaţi, informaţia care s-a auzit în tot Gorjul, primarul anunţând că, pentru a rezista mai bine veştilor inventate care i-au bombardat liniştea familiei sale, în ultimele zile, el şi soţia au ajuns să ia, cu pumnul, pastile. Asta, în timp ce fiicele sale, dezamăgite de zvonistica negativă la adresa lor, au anunţat că nu se mai întorc niciodată în satul care le-a blamat pe nedrept.

mireasa NioataAlina Adnana Nioaţă, fiica cea mare a edilului din Bumbeşti-Piţic, şi un tânăr din localitate, plecat de vreo şapte ani la muncă în Anglia, şi-au unit destinele pe 7 iunie 2014, în localitatea de baştină. Naşi la marele eveniment le-a fost Cosmin Roşoiu şi soţia acestuia, mirele şi naşul devenind prieteni în momentul în care, în 2007, au plecat împreună cu alţi tineri din comună, la muncă în Marea Britanie. Prietenia s-a păstrat, explică acum socrul mic, Michi Nioaţă, care spune că astfel Roşoiu, consilierul local PSD, anchetat în Vâlcea pentru fraude informatice, a ajuns să le pună pirostriile celor doi miri. Nunta s-a oficiat apoi la un local din Novaci şi s-a bucurat de prezenţa a 300 de persoane. “A fost o nuntă frumoasă, dar nu am avut, prezente aici, mari persoanlităţi. Au fost invitaţi cei din comună, şi familiile la ale căror nunţi am fost şi noi şi copiii noştri”, suţine primarul Nioaţă, cel care a şi oficiat căsătoria civilă, edilul neavând de unde să ştie în ce scandal vor fi implicaţi mirii, dar şi mezina sa, trei săptămâni mai târziu.

dansRidicarea naşului Roşoiu s-a propagat şi asupra finilor
Cei doi soţi Dobos, fiica cea mare a lui Nioţă şi soţul acesteia, s-au întors în Anglia la scurt timp de la nuntă, ca pe 1 iulie să audă vestea că naşul lor de căsătorie, Cosmin Roşoiu, recent întors dintr-o vacanţă, cu familia, pe care şi-a petrecut-o în Grecia, a fost ridicat de la domiciliu de mascaţi. Naşu’ Roşoiu este implicat într-un dosar de fraudă informatică, faptele petrecându-se în perioada anilor 2007-2011, explică socrul mic, Michi Nioaţă, precizând că acesta este căsătorit şi are şi un copil de trei ani. “Fetele mele nu aveau cum să fie implicate în clonare de carduri aşa cum s-a auzit, ori în dosarul cu naşul Roşoiu, deoarece ele au ajuns în Anglia în 2012, în timp ce faptele cercetate de anchetatori s-au petrecut înainte, mai precis în 2007-2011. Ginerele meu nu are nici el legătură, deşi era şi el în Anglia, atunci cu Roşoiu…”, explică primarul din Bumbeşti-Piţic.

finii si nasii la casatoria civila oficiata de socrul micZvonuri numeroase că fetele primarului ar fi fost arestate
Deşi, miercuri, Roşoiu era deja în libertate, el fiind certat de anchetatori pentru că a părăsit ţara, deşi era sub anchetă, joi, toată comuna vorbea că acesta ar fi fost iar ridicat de mascaţi. De data aceasta, localnicii dădeau ca sigur şi că fetele lui Nioaţă şi ginerii acestuia ar fi fost arestaţi în Anglia, pentru carduri clonate. Deşi, nimeni nu spunea de unde are informaţia în cauză, localnicii, dintr-un capăt al altuia al comunei, au luat de bune cele vorbite pe la colţuri. Unii, cu curaj, au sunat primarul şi pe soţia acestuia pentru a-i întreba dacă le-au fost sau nu arestate fetele în Anglia, asta în timp ce fiicele familiei Nioaţă au primit telefoane în străinătate, de la foşti colegi de liceu, care le întrebau acelaşi lucru. “Ne-au întrebat mulţi dacă este adevărat că fetele ne sunt arestate în Anglia, iar pe ele le-au sunat foşti colegi de liceu, de la Târgu-Jiu ori de aici, ca să le întrebe acelaşi lucru. Dacă, iniţial am tratat totul în glumă, în final ne-am supărat. Acum, şi eu, şi soţia luăm pastile, cu pumnu’…”, susţine, supărat, edilul local, care spune că, fiicele sale l-au anunţat că, urmare a celor întâmplate, nu mai vor să vină deloc acasă.

mama cu fiicaMezina studentă, fiica cea mare administrator de hotel
Primarul Nioaţă susţine că, urmare a celor întâmplate, vrea să se termine o dată pentru totdeauna cu zvonurile nedevărate, deoarece fetele lui au o situaţie bună în Anglia şi îl ajută chiar şi pe el. “Fiica mea cea mare este administrator de hotel, iar cea mică este studentă şi lucrează şi câte patru ore zilnic. Nu au nevoie să cloneze carduri ca să trăiască, dar cu gura lumii nu te pui”, explică primarul. Acesta spune, de asemenea, că nu are ce să-i reproşeze naşului fiicei sale mai mari deoarece are o relaţie destul de bună cu acesta. Primarul explică şi că Roşoiu nu are voie să dea explicaţii despre anchetă, asta la cererea anchetatorilor.

miri4“Nu sunt în măsură să-l critic dacă a făcut sau nu ce a făcut. Este un băiat bun şi va rămâne, din câte spune, consilier local. El a absentat la două şedinţe, la ultima nu a fost pentru că era în Grecia, dar va veni la cea din 25 iulie”, susţine Nioţă, care subliniază că, în opinia sa, ar fi intrat aşa în gura lumii pentru că a demarat nişte investiţii importante în localitate. “Eu am avut doar problema aia cu ciobanul, cu Golu, de când sunt primar, iar aia va fi rezolvată de anchetatori. În rest am făcut treabă, dar lumea mă condamnă şi când le fac drumuri, un pod sau dacă le bag apa”, a specificat Nioaţă.

miri5Partenerul de dosar al lui Roşoiu, 30 de zile în arest
De altfel, în timp ce la Bumbeşti-Piţic, în Gorj, comuna era inflamată de zvonuri născute în jurul lui Roşoiu şi a fetelor lui Nioaţă, în judeţul vecin, Vâlcea, unul dintre partenerii de dosar ai consilierului PSD era băgat 30 de zile la beci. Tribunalul Vâlcea a emis un mandat de arestare de 30 de zile, la finalul săptămânii trecute, pentru unul dintre tinerii suspectaţi de infracţiuni informatice. Acesta a fost de altfel reţinut de poliţişti tocmai în urma percheziţiilor desfăşurate marţi şi în Gorj. Tânărul care a primit mandat de arest preventiv de 30 de zile se numeşte Andrei Cosmin Negruţ, este din Râmnicu Vâlcea şi a fost reţinut marţi pentru audieri alături de alţi patru suspecţi. Unul dintre cei patru a fost şi consilierul Roşoiu.

mireasa2Ţepe cu maşini fictive pe internet
Din informaţiile furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, membrii grupului în cauză postau spre vânzare maşini pe mai multe site-uri de vânzări de bunuri. Când victimele le cădeau în plasă şi le trimiteau o parte din bani, atunci ei retrăgeau de pe Internet anunţul de vânzare şi îşi ştergeau toate urmele. Din primele informaţii, prejudiciul cauzat în dosarul în care este urmărit penal şi gorjeanul Roşoiu ar fi în jurul sumei de 100.000 de euro.
mireasaReamintim că poliţiştii de la Combaterea Crimei Organizate Vâlcea şi procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii în dimineaţa zilei de marţi în Vâlcea, Gorj şi Bucureşti pe linia combaterii criminalităţii informatice. În urma acestor percheziţii cinci tineri au fost aduşi la sediul IPJ Vâlcea, iar de la locuinţele acestora au fost ridicate laptopuri, hard-uri externe, telefoane şi suporţi optici.
Anamaria Stoica

mireasa3

Nioata Adriana

10 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa i ajute sa depasasca acest incident.Casa de piatra!Greu de imaginat ca pot fi asa oameni lipsiti de gandire sa poata isca zvonuri mincinoase .

  2. ,,mierea,, este dulce! Ai bagat degetul,il lingi…sti ce gust are ! Foamea i mare,mofturile la fel,cum din ,,printesa,, la oi sau …!? dzeu sa le dea dupa fapta si rasplata!ps. ..cum era administrator de hotel,functie domnule func´tie!?

  3. Pacat ca s au spun asa minciuni despre Adnana ,oricum nimeni n a dat crezare barfelor,e clar ca functia tatalui ei a adus o la asta si lui da da an chiar ar trebui sa i fie frica de Dumnezeu.Asa va fi sigur- dupa plata si rasplata-,e de inteles ca el este unul din cei cativa minusculi informatoti negativi ,iar daca parintii vor eu voi dovedi cine este da da an(II VOI CONTACTA PE PARINTI)

  4. am vazut ca nu pricep unii ce am vrut sa spun prin 7 la numar
    Referire era la cei sapte oameni rai,, ciobanii,, si ceilalti ce vrea capul primarului dar din astia sapte doar 2 sunt mai invrajbiti …acum sunt sigur ca sa inteles

  5. Rusine sa le fie acelori creiere minuscule care scornesc asemenea mizerii,Casa de Piatra mirilor! Oamenii sunt rai si invidiosi,gura satului intotdeauna va adauga cate ceva la un simplu zvon!

  6. Bestii mizerabile …cu asa ceva nu e de glumit…sugerez familiei sa mearga in istanta.Ce zvonuri de la un cap la altu al comunei, trebuie sa se fi remarcat primul nenorocit .Rusine satului ce a incercat sa defaimeze familia

  7. Curios!!!!! Vorbeste toata lumea dar nu stie nimeni cine a inceput.Satul acela care a patat copilele astea nevinovate nu are organe de politie sa ia masuri?In ce secol a ramas acel sat?

  8. Sa ia masuri autoritatile?ma faci a rade mai bobi,pai politistul comunei e dusmanul primarului sta cu igoianu la barfe si martescu ii linge in palme.Ce ai vrea sa ti zica ca ei sunt autorii barfei, niciodata dar fi linistit ca fiecare pasare pe ciocul ei piere.Martescu cand a informat de intentiile familiei de a merge in judecata,s a cerut repede drept de replica a tatalui dar sa gandeasca bine ca fiecare e parinte si dumnezeu are grija de toti …iar astia de la ziar ar trebui sa dea o prema familiei in cauza ca n au avut asa nr mare de vizitatori de cand s a infintat ziarul.Am auzit k familia a facut plangere direct la autoritatile judetene sa speram k adevarul va iesii la iveala . Nasu fetei ar trebui sa faca o dezmintire pt fina sa daca ii e nas cu sufletul ca cumnata lui numai mizerii scoate pe narile alea infumurate.Cele mai mari mizerii se scot la mesele jegoase ale lui igoianu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here