Scandal la primărie. „Nu voi ceda presiunilor”

981

Primarul Ion Ciocea nu a reușit să demită viceprimarul PSD, la ultima ședință de consiliu local, așa că a recurs la noi… măsuri. Viceprimarul Stoenescu a fost lăsat fără telefonul de serviciu. „Am fost alături de domnul primar în toți cei 11 ani, singura vină fiind aceea de a refuza să-mi dau demisia”, spune viceprimarul.

Gheorghe Stoenescu spune că nu va ceda presiunilor lui Ciocea. După ce i-a fost mutat biroul într-o anexă a primăriei, acum, viceprimarul a rămas și fără telefonul de serviciu. „Vreau să le mulțumesc tuturor concetățenilor și colegilor mei pentru încurajări și pentru susținere. Îi asigur că nu voi ceda presiunilor exercitate de domnul primar Ciocea. Domnul primar a dovedit, încă o dată, că a dus orgoliul și vendeta la cel mai de jos nivel al meschinăriei. Ultima măsură a domnului primar a fost de a-mi anula cartela telefonică, doar pentru a bloca comunicarea cetățenilor cu mine”, a anunțat Stoenescu.
Viceprimarul va fi candidatul PSD la alegerile locale din 2020 și a făcut deja prima promisiune. „Vă mulțumesc tuturor și sper să schimbăm modul de a conduce o comunitate, pentru cetățeni și împreună cu ei. Eu vă promit că niciodată nu mă voi comporta ca și cum localitatea ar fi propria mea feudă și voi rămâne același om indiferent de funcția sau locul de muncă”, mai spune Stoenescu.
Aflat în război deschis cu PSD, Ciocea a încercat să-și salveze funcția cerându-le consilierilor PSD să demisioneze în bloc. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar primarul l-a găsit țap ispășitor pe viceprimarul Stoenescu, președintele PSD Bustuchin. „Am fost alături de domnul primar în toți cei 11 ani, singura vină fiind aceea de a refuza să-mi dau demisia”, mai spune Stoenescu. Ciocea mai are doar o încercare de revocare din funcție a vicelui, apoi legea îi interzice să mai facă un asemenea demers. Potrivit Codului Administrativ, viceprimarul nu poate fi schimbat în ultimele șase luni de mandat ale Consiliului Local.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here