Scandal la Motru, azi-noapte! Patru bărbați, reținuți!

872

Patru bărbați s-au luat la bătaie, azi-noapte, în fața unui local din Motru iar unul dintre aceștia a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar cu ocazia cercetărilor preliminare a rezultat faptul că, după miezul nopții, în fața unui local situat în Parcul Central din localitate, a avut loc un conflict spontan, între patru persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 30 și 47 de ani, din municipiul Motru și din comuna Florești, județul Mehedinți, ocazie cu care aceștia s-au lovit reciproc, cauzându-şi leziuni traumatice.

În urma conflictului, un tânăr de 32 de ani din Motru a suferit leziuni în zona capului și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, refuzând internarea.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În această dimineață, polițiștii au luat măsura reținerii celor patru, toți fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here