Scandal la beţie. Alergată cu parul prin gospodărie

869

Un bărbat de 61 de ani din comuna gorjeană Drăgoteşti a fost evacuat cu forţa din locuinţă, după ce şi-a agresat concubina. Ba mai mult, bărbatul a petrecut o noapte în arestul poliţiei, pentru că a încălcat ordinul de protecţie provizoriu emis pe numele său.

După episoade repetate de violenţă, o femeie de 63 de ani din comuna gorjeană Drăgoteşti a cerut sprijinul autorităţilor. Femeia a fugit la poliţie şi a povestit că a fost ameninţată cu moartea, concubinul ei alergându-o cu un par prin gospodărie.
Și în prezenţa poliţiştilor, bărbatul a continuat să-i adreseze femeii ameninţări cu acte de violenţă, motiv pentru care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, acesta fiind obligat să părăsească temporar domiciliul şi să păstreze o distanţă minimă de 50 de metri faţă de femeie.
Chiar în aceeaşi zi, agresorul a încălcat ordinul şi a intrat în casă peste femeie, cu scopul de a o agresa. Bărbatul a ajuns pentru 24 de ore în arestul poliţiei.

Acuză că a fost lovit de femeie
La instanţă, avocatul agresorului a solicitat respingerea cererii privind emiterea ordinului de protecţie, susţinând că actele de violenţă nu au un caracter permanent şi că reclamanta urmăreşte, în realitate, evacuarea acestuia din locuinţa construită împreună. Potrivit probelor administrate, avocatul bărbatului a mai susţinut că cei doi consumă băuturi alcoolice, iar pârâtul a fost lovit de reclamantă cu o bâtă.
„În urma administrării probelor în faţa instanţei, reiese existenţa unui mediu conflictual între părţi, care degenerează într-un comportament neadecvat, chiar violent verbal din partea pârâtului, fapt care îi creează o stare de teamă reclamantei cu consecinţa producerii unor suferinţe emoţionale şi psihice reclamantei pârâte”, arată documentul de la instanţă.

Trei luni stă departe de concubină
Din acest temei, Judecătoria Motru a dispus emiterea unui ordin de protecţie în favoarea femeii. „Dispune evacuarea temporară a agresorului pârât din locuinţa comună a părţilor situată în comuna Drăgoteşti. Obligă pârâtul să păstreze o distanţă de 30 de metri faţă de victima reclamantă şi faţă de locuinţa acesteia situată în comuna Drăgoteşti. Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victima. Măsurile dispuse se stabilesc pentru o perioadă de 3 luni de la data emiterii ordinului. Pune în vedere pârâtului că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiunea de nerespectare a hotărârii judecătoreşti. Executorie fără somaţie şi fără trecerea vreunui termen”, a decis instanţa de judecată, în urmă cu două săptămâni.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here