Sarcină, făcut de AGA acţionar la Pandurii

316

Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) a clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, întrunită vineri, va decide dacă omul de afaceri Nicolae Sarcină va deveni sau nu acţionar la echipa gorjeană. Omul de afaceri va fi invitat să participe la şedinţa în care se va decide dacă acesta rămâne sponsor sau acţionar al clubului. Nicolae Sarcină sponsorizează deja CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, dar şi-a manifestat dorinţa de a deveni acţionar cu acte în regulă la club.
A.Stoica

8 COMENTARII

  1. mai așteaptă, nu a terminat de făcut ștatele de plată, apoi să strângă banii în contul de salarii. Cam multe salarii restanță, cum reușiți să resistați fără salarii? Poate așteaptă semnătura mămicii pentru a putea plătii salariile, el e numai figurant, proprietarul e muma…ha,ha. In caz că-l prind ăștia cu ocaua mica, el nu a mâncat usturoi și nici gura nu-I pute.

  2. Calin, informatia e eronata….proprietar este S.V.liviu…..muma nu mai e de multa vreme….. dar da ai dreptate el e cel care scapa cel mai usor…..si el oricum se face ca nu stie de aceste atrocitati care se intampla in compania lui, chiar sub directa supraveghere a lui!

  3. Rusine sa iti fie Sarcina te duci sa dai bani la aia de la fotbal care au contracte de cate 50 000 de euro pe an si lasi angajatii tai sa moara de foame.Dai tot la aia care oricum au bani multi si platesti un om la Succes cu 700 de lei unde e dreptatea, te va vedea Dumnezeu si pe tine cum te porti cu noi.La fotbalisti la dai masa zilmic dar la angajatii tai nici macar pauza de masa nu le dai.RUSINE!

  4. Andrei trebuie sa l intelegi , el are de dat multe spagi la cei care il tin in brate si nu i ajung banii si pentru salariati . voi mai asteptati putintel , numai pana il salta DNa ul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here