Sarcină, cu gândul la acționariatul de la Pandurii

362

Omul de afaceri Nicolae Sarcină a confirmat ieri că este interesat la modul cel mai serios să devină unul dintre acționarii de la Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Acesta a negat, astfel, informațiile din ultima perioadă despre posibila sa implicare în finanțarea echipei Rapid, patronul de la Succes Nic Com declarând că dorește să fie mult mai aproape de o echipă iubită de toți gorjenii, decât de una din capitală aflată într-o situație destul de dificilă la acest moment.

„Nu investesc la Rapid pentru că acolo sunt probleme destul de mari la acest moment. Sunt doi acționari care sunt sigur că vor face față problemelor pe care le are clubul. Sunt mult mai interesat să devin acționar la Pandurii. Am inițiat deja demersurile în acest sens și, după ce echipa obține licența pe acest an, cred că vor fi parcurse destul de repede și restul procedurilor pentru ca firma mea să devină acționar la Pandurii”, a declarat Sarcină.
Omul de afaceri nu a precizat, pentru moment, ce sumă este dispus să investească la Pandurii, dând însă asigurări că va finanța “atât cât este nevoie” pentru ca echipa să aibă un lot valoros de jucători. Pandurii îi are ca acționari în acest moment pe cei de la Complexul Energetic Oltenia, Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia, Primăria Târgu Jiu, Artego și Consiliul Județean, ultima instituție intrând în Adunarea Generală a Acționarilor la începutul acestui an.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here