Sarcină a cumpărat afacerea unui viceprimar PD-L

258

sarcinaDeşi au trecut doar câteva zile din noul an 2011, Nicolae Sarcină nu pierde vremea. Patronul firmei Succes şi-a extins astfel afacerile chiar din ianuarie, de data asta, spre inima Ardealului, în judeţul Cluj. Sarcină a achiziţionat aici firma viceprimarului PD-L de Turda, Mircea Irimie, care şi-a vândut gorjeanului societatea înfiinţată de el în urmă cu 18 ani.

Activele şi pasivele firmei Roland care l-a avut patron până acum pe vicele pedelist au trecut astfel în administrarea lui Nicu Sarcină, cel mai bogat gorjean apărut în topul revistei Forbes.

Patrimoniul societăţii Roland cuprinde şase spaţii comerciale, o fabrică de panificaţie şi restaurantul Millenium. Toate acestea au fost cumpărate pentru aproape 4 milioane de euro. Iniţial, se vehicula, că tranzacţia ar fi fost de 6,2 milioane de euro. “E un câştig rezonabil. Nu vă pot spune valoarea deoarece e o tranzacţie confidenţială. Ceea ce e important e că cele 240 de locuri de muncă vor fi păstrate, cumpărătorul a decis majorarea salariilor cu 10% şi intenţionează să extindă activitatea şi să facă noi angajări”, a declarat viceprimarul pentru presa clujeană. El a mai spus că a ales oferta cu valoarea cea mai mică deşi ar fi putut obţine doar pentru spaţiile comerciale circa 2,5 milioane de euro.

Afaceristul Nicu Sarcină a reuşit să îşi extindă compania în mai multe judeţe ale ţării prin reţeaua sa de magazine.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here