Sărbătorile de iarnă aduc 15 % reducere la biletele de tren

109

Gorjenii care se hotărăsc să călătorească cu trenul în perioada sărbătorilor au parte de o veste bună. Biletele de tren cumpărate online în perioada sărbătorilor vor fi cu 15% mai ieftine dacă vor fi plătite cu un card MasterCard sau Maestro . Astfel, reducerea se aplică nu numai la biletele achiziţionate online ci şi la cele achiziţionate de la casa de bilete, 5% fiind acordată de CFR Călători, iar 10% de către MasterCard.

Potrivit reprezentanţillor CFR, călătorii vor avea parte de multe facilităţi în ceea ce priveşte călătoria cu trenul deoarece se anunţă o nouă campanie promoţională „Amintiri frumoase cu trenul, fără timp pierdut la coadă”, care va avea loc în perioada 1-31 decembrie 2012. Pe parcursul ultimei luni din an, biletele cumpărate online şi plătite cu un card MasterCard sau Maestro sunt cu 15% mai ieftine. Reducerea se aplică la preţul de vânzare de la casa de bilete, 5% fiind acordată de CFR Călători, iar 10% de MasterCard.
Pentru a accesa oferta promoţională, posesorii unui card MasterCard sau Maestro trebuie să intre pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la secţiunea „Cumpărare bilete” şi să-şi înregistreze un cont. După ce au completat toate datele necesare, aceştia aleg destinaţia şi confirmă plata cu cardul prin serviciul E-Commerce oferit de Raiffeisen Bank. La final, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului, care nu este obligatoriu de tipărit, pentru că identificarea în tren are loc pe baza ID-ului de bilet sau a buletinului de identitate.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here