Sărbători pascale de poveste pentru Roberta Crintea

1132

Îndrăgita interpretă de muzică populară Roberta Crintea, solistă a Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, s-a aflat în Maramureş, în perioada sărbătorilor pascale, petrecând câteva zile de poveste la Ocna Şugatag, alături de soţul său şi un grup de prieteni. Roberta nu şi-a uitat fanii nici în vacanță, răspunzând la mesaje și postând pe o reţea de socializare imagini de pe plaiuri maramureşene, de la Cimitirul Vesel din Săpânţa, din Baia Mare şi de la Mănăstirea Bârsana.

Sărbătorile sunt despre oameni, despre bucurie și despre clipe trăite din plin, ce devin amintiri de neuitat. Asemenea momente a trăit talentata interpretă de muzică populară Roberta Crintea, solistă a Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”. Ea a peterecut sărbătorile pascale în Maramureș, la Ocna Șugatag, împreună cu soțul său și un grup de prieteni. Roberta a postat pe profilul său de facebook imagini de pe plaiuri maramureşene, de la Cimitirul Vesel din Săpânţa, din Baia Mare şi de la Mănăstirea Bârsana. S-a relaxat, a zâmbit, a râs, dar a și cântat, spre bucuria celor care au petrecut Paștele în preajma ei.

Melodie nouă, în Săptămâna Luminată
Roberta Crintea continuă să-și surprindă publicul, pregătindu-le fanilor săi un dar de suflet, chiar în Săptămâna Luminată. Astfel, vineri, 13 aprilie, la ceas de seară, Roberta va lansa o nouă melodie, care cu siguranța va fi un succes, la fel ca toate piesele artistei. Pe scenă, Roberta Crintea este o solistă talentată și iubită, iar în viața de zi cu zi, ea este o femeie puternică, dar sensibilă în același timp; o femeie care iubește viața și care respiră iubire prin toți porii. Roberta are suflet nobil, un spirit mereu tânăr; vibrează când simte iubirea semenilor, când constată că a reuşit să ajungă la inimile celor ce-o ascultă. Tocmai de aceea, le pregătește mereu câte o surpriză fanilor săi, bucurându-le sufletele cu melodii noi.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here