Sărbători fatale la Negomir şi Stoina

384
Două familii gorjene şi-au “împodobit” locuinţele cu un petec de pânză neagră în loc de ornamente de Crăciun. În aceste case Sărbătorile nu au mai fost la fel, ziua de 24 decembrie fiind una fatală.

O femeie de 76 de ani, din Negomir, a fost găsită moartă chiar de către fiul său. Femeia avea faţa carbonizată, fiind găsită căzută peste plita sobei. Ion D., din localitate, fiul Angelicăi, s-a alarmat în dimineaţa zilei de Ajun pentru că mama sa nu ieşise din casa în care locuia singură. Mergând să vadă dacă totul este în regulă, bărbatul a găsit-o fără suflare pe cea care îi dăduse viaţă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Romina Dochian, cercetările continuă, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru realizarea necropsiei.
S-a spânzurat în casa iubitei
Un alt caz de deces, de data aceasta fiind vorba despre sinucidere, a fost sesizat în comuna Stoina unde un bărbat a fost găsit spânzurat. Puţin după ora 14.00, poliţiştii din localitate au fost anunţaţi de către Victor S. că verişorul său, Dumitru S., de 45 de ani, din Dolj, a fost găsit spânzurat. Cea care a făcut macabra descoperire este Anişoara C. concubina bărbatului, cadavrul acestuia fiind găsit în locuinţa femeii, din satul Ulmeţ. Cadavrul a fost transportat la Morgă pentru necropsie, cercetările continuând pentru stabilirea, cu exactitate, a modului în care a intervenit decesul.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here