Sărbătoarea vârstnicilor, la Rovinari! Seniorii vor primi un mic dar, câte un tichet de 100 de lei

933

Seniorii de la Rovinari sunt chemați să se înscrie la clubul lor pentru a participa la celebrarea Zilei Internaționale a Vârstnicilor.

Anunțul este făcut chiar de primarul orașului, Robert Filip. ”În perioada 16.08.2022 – 16.09.2022, între orele 10.00-15.00, în incinta Clubului Vârstnicilor, situat în Bulevardul Minerilor – Oraș Rovinari, se va face înscrierea persoanelor vârstnice pentru celebrarea ,,Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice’’.

Conform Legii 17/2000 privind asistența socială a persoanelor vârstnice, art 1 , alin. (4) ,,Sunt considerate persoane vârstnice, în sensul prezentei legi, persoanele care au împlinit vârsta de pensionare stabilită de lege, respectiv 65 ani (bărbati) și 63 ani ( femei).

Celebrarea Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice se va face prin acordarea fiecărei persoane a unui tichet cadou, în valoare de 100 lei. Actul de identitate este obligatoriu pentru înscriere. Vă așteptăm cu drag !”, a transmis primarul Robert Filip pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here