Sărbătoarea Nucului 2014 are loc pe 8 iunie

385

Duminică, 8 iunie 2014, are loc cea de-a treia ediţie a Sărbătorii Nucului. Consiliul de Administraţie al Obştii Valea Susenilor şi cel al Obştii Moşnenilor Suseni Muntele Straja Grivele îşi aşteaptă invitaţii în poieniţa cu nuci de la intrarea pe Valea Susenilor pentru a petrece împreună o nouă ediţie a acestei manifestări.

Prima ediţie a Sărbătorii Nucului a avut loc în urmă cu doi ani. Evenimentul a avut priză la public, astfel că organizatorii au reuşit să-l transforme într-o tradiţie. Şi în acest an, manifestarea se va desfăşura în Poiana Nucilor de la intrarea pe Valea Susenilor. Iniţiativa organizării manifestării a aparţinut, de fiecare dată, consiliilor de administraţie ale celor două obşti din zonă: Obştea Valea Susenilor şi Obştea Moşnenilor Suseni Muntele Straja Grivele.
sarbatoarea nucului (4)Ion Măruţă, preşedintele Obştii Valea Susenilor, spune că pregătirile pentru organizarea acestei ediţii a Sărbătorii Nucului sunt în linie dreaptă. „Suntem în linie dreaptă cu pregătirile. Practic, totul este pus la punct şi sperăm să ni se alăture cât mai multe persoane, să avem o sărbătoare frumoasă, aşa cum ne dorim”, precizează Măruţă.
Organizatorii au pregătit o serie de surprize pentru participanţi, respectându-se deja tradiţionalul program şi urmărindu-se atingerea scopului manifestării, acela de a oferi contextul perfect pentru desfăşurarea unei petreceri câmpeneşti pe placul localnicilor, dar nu numai.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here