Şapte cupluri îşi unesc destinele de Ziua Îndrăgostiţilor

393

Pentru 14 îndrăgostiţi, Ziua Îndrăgostiţilor din acest an înseamnă un nou început. Ei îşi vor uni destinele chiar de Valentine’s Day. Trei dintre cupluri vor spune „Da!” la Poarta Sărutului, restul căsătoriilor oficiindu-se la Primăria Târgu-Jiu.

Vineri, îndrăgostiţii sărbătoresc Valentine’s Day. Deşi este o sărbătoare a americanilor, şi românii s-au familiarizat cu ea şi îi acordă chiar mai multă importanţă decât Dragobetelui, sărbătoarea autohtonă a dragostei. În acest an, la Primăria Municipiului Târgu-Jiu se vor oficia şi căsătorii în ziua de 14 februarie, nu mai puţin de şapte cupluri depunând cereri. „La primăria municipiului Târgu-Jiu au fost depuse şapte cereri de către tineri pentru a se căsători în ziua de 14 februarie, de Valentine’s Day.”, a declarat Florin Munteanu, reprezentantul Primăriei Târgu-Jiu

Trei căsătorii la Poarta Sărutului
Simbol al iubirii, Poarta Sărutului din Parcul Central atrage îndrăgostiţii ca un magnet. Astfel, trei dintre cuplurile care au ales să-şi unească destinele pe 14 februarie, au solicitat ca evenimentul să se oficieze la Poarta Sărutului, chiar dacă acest lucru a însemnat şi suportarea unor costuri. „Dintre acestea, patru se vor oficia la sediul Primăriei şi trei la Poarta Sărutului. Cei care se vor căsători la Poarta Sărutului au de acordat o taxă de 400 lei. Anul trecut nu a fost nicio căsătorie pe 14 februarie”, a confirmat Munteanu.

Evenimente pentru îndrăgostiţi
Municipalitatea va organiza de Ziua Îndrăgostiţilor mai multe acţiuni şi, ca în fiecare an, vor fi acordate şi premii. Este vorba despre concursuri pe tema „Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste”, organizate la posturile locale de radio. Premiile constau în: cinci torturi, cinci cine romantice şi zece bonuri valorice la două pizzerii din oraş. Tot atunci, în foişorul din Parcul Central, Fanfara „Armonia” va susţine un concert. De asemenea, Primăria Târgu-Jiu va oferi, de Sfântul Valentin, bilete gratis la film. Astfel, filmul „Poveste de iarnă” va putea fi vizionat între orele 16.00-18.00, la Cinematograful „Sergiu Nicolaescu”.
Invitaţiile la film vor putea fi ridicate de la Centrul de Informare a Cetăţeanului din cadrul primăriei. “Am pregătit pentru această ocazie câteva concursuri la care pot să participe toţi îndrăgostiţii din Târgu-Jiu. Programul începe la ora 10.00. Avem concursurile care se vor desfăşura la emisiunile matinale ale unor posturi de radio locale. La ora 16.00 avem un film, „Poveste de iarnă”, oferit de Cinematograful Sergiu Nicolescu, vom avea oferite în cadrul primăriei cu ajutorul celor de la cinema 100 de locuri. Aceste bilete pot fi luate de la sediul Primăriei Târgu-Jiu, de la Centrul pentru Informare al cetăţenilor începând de lunea viitoare. La ora 18.00 începe un alt film „Academia Vampirilor” tot la cinema Sergiu Nicolaescu, alte 100 de locuri, alte 100 de bilete. Intrarea se face numai pe bază de invitaţie şi îi aşteptăm pe cei interesaţi să ridice invitaţiile, le vom da în ordinea sosirii dumnealor”, a precizat Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here