Săptămâna viitoare, Audit pentru acreditare la Spitalul de Pneumoftiziologie

317

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu este prima unitate spitalicească din judeţul nostru care a depus documentele pentru acreditare. Săptămâna viitoare, la acest spital va avea loc vizita de audit. Conducerea unităţii spune că s-au realizat toate demersurile privind acreditarea.

În conformitate cu Planul anual de Acreditare a Spitalelor, aprobat prin Hotărârea Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor nr. 43/17.12.2012, Spitalul de Pneumoftiziologie Tudor Vladimirescu a fost programat în vederea primirii vizitei de evaluare pentru acreditare în trimestrul III al anului 2014. De luni, la acest spital are loc vizita de audit. „Vizita de audit privind acreditarea are loc în perioada 6-10 octombrie 2014. Suntem pregătiţi pentru realizarea acestui obiectiv care este unul major, iar noi am implicat întregul colectiv al spitalului pentru a atinge acest deziderat”, confirmă Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.

Acreditare pentru cinci ani
Întregul personal al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” a fost implicat în procesul de autoevaluare şi corectare a neconformităţilor identificate, fiind conştient de importanţa obţinerii acreditării. Astfel, conducerea spitalului are convingerea că nu vor fi probleme în privinţa acreditării. „După vizita de audit urmează întocmirea raportului de audit, după care suntem acreditaţi pentru cinci ani”, precizează managerul Ciochină.
Echipa de conducere a Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” are convingerea că prin măsurile întreprinse va realiza conformitatea  indicatorilor prevăzuţi şi în urma vizitei va obţine realizarea dezideratului propus, acreditarea spitalului.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here