Săptămână decisivă

364

Edward Iordănescu e tot mai aproape de despărțirea de Pandurii Târgu Jiu. Oficialii olteni speră să-l convingă pe Iordănescu jr. în această săptămână să semneze prelungirea înțelegerii, altfel demarează căutările pentru un alt tehnician.

Cel mai eficient antrenor din istoria pandurilor, Edward Iordănescu are șanse tot mai mici să continue la Târgu-Jiu. Iordănescu jr. condiționează prelungirea înțelegerii cu gorjenii, scadentă în această vară, de rezolvarea situației financiare.
Și cum lucrurile nu dau semne de redresare, viitorul lui Edi pe banca pandurilor este tot mai improbabil.
Incapabili să rezolve situația, șefii echipei sunt gata să renunțe la cel mai performant tehnician.
Președintele grupării gorjene, Narcis Răducan, este deja în căutarea unui alt antrenor.
”N-am reușit până acum să-l convingem și trebuie să luăm măsuri. Dacă până săptămâna viitoare (n.red.: săptămâna aceasta) nu va acepta, va trebui să căutăm un alt antrenor. El are însă dreptate, pentru că nu s-au rezolvat multe treburi pe aici”, a spus Răducan.

Edi anunță “cu regret” iminenta despărțire
Iordănescu jr. îi mai așteaptă pe panduri, dar în același timp negociază și cu alte formații. CS U Craiova s-a înțeles cu Edi dar contractul nu a fost semnat. Clauza de reziliere unilaterală a contractului stă în calea parafării înțelegerii cu cei din Craiova, spun unele surse. Iordănescu jr. vrea să se protejeze în cazul unei demiteri premature și a cerut o clauză de 200.000 euro, neacceptată de patronul Rotaru.
Edi așteaptă, poate, și finalul întrecerii de play-out să vadă dacă CS U Craiova merge în cupele europene. De ce să renunțe la o echipă din EL pentru una de mijlocul clasamentului ?
“Nu am semnat prelungirea cu Pandurii și chiar dacă o parte din sufletul meu este acolo, nu voi semna dacă nu se rezolvă situația financiară în cel mai scurt timp. Am un regret imens că nu pot continua munca în Europa League, că e posibil să mă despart de fani, de oamenii care m-au susținut și au crezut în mine, însă nu pot face performanță în condițiile din acest moment.
Nu am semnat cu altcineva și chiar dacă sunt discuții atât în Romania, cât și în exterior, nu voi lua o decizie până nu voi fi sigur că proiectul pe care îl voi alege(Pandurii sau alt club) va fi unul viabil !!”, a reacționat Edi Iordănescu pe Facebook.

Depind de Hora
Vânzarea lui Ioan Hora ar debloca situația de la Târgu-Jiu dacă clubul ar încasa o sumă cu șase cifre pentru golgheterul său. Ofertele nu lipsesc. O echipă din China e gata să ofere 1,5 milioane euro pentru fotbalistul român, atât cât este și cota lui Hora pe transfermarkt.ro.
Rămâne de văzut dacă și lui Hora i-ar surâde o experiență la celălalt capăt al lumii.
Cristi CONSTANTINESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here