Șanțuri decolmatate voluntar de localnici, în Cîlnic! Autoritățile dorm

1443

Mai mulți localnici din comuna Cîlnic au reluat, duminică, activitatea de igienizare a drumurilor din Cîlnicu de Sus. Asta, în urma multor sesizări, în legătură cu vegetația crescută excesiv pe marginea drumului comunal, mulți localnici plângându-se că se deplasează foarte greu cu mașinile, existând un pericol mare de accidente.

Din cauza lățimii mici a drumului, a numeroaselor gropi, dar și a vegetației crescute haotic, mașinile trec foarte greu una pe lângă cealaltă pe artera rutieră respectivă. Un alt factor de risc este vizibilitatea redusă în curbe, daltorită sălciilor numeroase crescute pe marginea drumului.
Pentru a evita aceste probleme, mai mulți voluntari au pus mâna pe uneltele din gospodărie și au decolmatat câteva șanțuri, și au tăiat vegetația crescută pe marginea drumului comunal.
Această activitate ar fi putut fi făcută de salariații primăriei de la ajutor social, dar primarul liberal Vulpe Dumitru preferă să-i țină pe asistații sociali la răcoare. Săptămâna trecută după astfel de acțiuni Garda de Mediu a descins în Cîlnic, tot în urma unei astfel de implicări a localnicilor din comună.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here