Şantier pe DN66, la ieşirea din Târgu-Jiu

337

La sfârşitul săptămânii trecute s-a predat amplasamentul pentru modernizarea segmentului de drum situat între sensul giratoriu din nordul municipiului Târgu-Jiu şi zona sediului Direcţiei Sanitar – Veterinare. Este vorba despre un tronson cu o lungime de aproximativ un kilometru, ce nu fusese prins în programul de reabilitare şi modernizare de pe DN 66.

Pentru a exista o continuitate a lucrărilor de modernizare a DN 66, directorul CNADNR, Narcis Neaga, a sprijinit efectuarea unor astfel de lucrări şi pe tronsonul din Iezureni. Astfel, vineri s-a predat amplasamentul, iar în următoarea perioadă se vor demara lucrările de modernizare a acestui segment de drum. Fondurile alocate sunt de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova. Reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu apreciază că lucrările vor fi finalizate până la sfârşitul acestei luni, cel târziu în luna decembrie.
Acest segment de drum nu fusese cuprins în programul de reabilitare a DN 66 Rovinari – Bumbeşti-Jiu, care se află acum în derulare.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here