Sânmărtean şi Ţucudean, optimişti: “Nu prea se discută despre probleme”

462

Iubitorii fotbalului din Gorj se întreabă zilnic dacă echipa favorită va intra în colaps financiar, dar până acum problemele cu banii nu i-au atins pe jucătorii transferaţi la începutul campionatului. George Ţucudean şi Lucian Sânmărtean laudă atmosfera de la echipă şi sunt convinşi că autorităţile din Gorj împreună cu acţionarii clubului vor trece peste aceste dificultăţi.
“Să vă spun sincer nu prea s-au simţit la echipă, probabil şi din cauză că ştie cum să ne motiveze antrenorul. Normal că sunt probleme importante, dar nu avem ce să facem. Sunt convins că cei din conducere se străduiesc să pună echipa într-o linie dreaptă, să facă rost de bani, şi sunt sigur că o vor face”, a spus Ţucudean după meciul cu Steaua.
“Nu sunt niciun fel de probleme din punctul meu de vedere la Pandurii. De când am venit, eu nu am întâmpinat niciun fel de problemă, numai am auzit. Nu prea se discută despre probleme”, l-a completat şi Lucian Sânmărtean.
Pe de altă parte, antrenorul Petre Grigoraş a declarat că echipa se pregăteşte într-un ritm normal, iar jucătorii merită apreciaţi pentru acest lucru: “Băieţii au dat dovadă de mare caracter până acum. E clar că dacă lucrurile nu se vor rezolva, nu poţi să mergi aşa la infinit, dar deocamdată şi-au văzut de joc, şi-au văzut de antrenamente, au încercat să facă tot posibilul să câştige fiecare partidă. N-am reuşit de fiecare dată, dar au fost extrem de profesionişti şi nu pot decât să le mulţumesc pentru ce-au făcut până acum”.
Totuşi, antrenorul Pandurilor a avertizat că situaţia nu trebuie să se prelungească pentru o perioadă mare de timp: “Eu sunt convins că cei implicaţi în rezolvarea unor astfel de probleme vor reuşi să le rezolve cât de cât. Nimeni nu doreşte să le rezolve la zi, eu ştiu, doar Steaua poate să facă lucrul ăsta şi alte câteva echipe din ţară. Dar, trebuie să îi stimulăm şi pe ei, au familii, au de întreţinut copii şi e normal ca lucrul acesta să-şi pună amprenta asupra evoluţiei lor. Deocamdată nu s-a văzut, dar o să vedem ce se va întâmpla în continuare”.

Există riscul depunctării?
Dacă anumite restanţe financiare nu vor fi achitate, Pandurii ar putea suferi din pricina lipsei banilor. S-a speculat că echipa noastră ar pierde puncte din cauza datoriilor către foştii jucători, dar preşedintele clubului, Narcis Răducan, a lămurit situaţia: “A existat acest risc zilele trecute, din fericire am reuşit să rezolvăm, dar este prea puţin pentru ceea ce avem nevoie pentru a ne desfăşura activitatea. Eu sper să se rezolve aceste probleme în perioada următoare, pentru că s-a format o echipă frumoasă şi ar fi păcat ca noul stadion să nu primească şi o echipă care se bate la cupele europene, aşa cum suntem acum, în al doilea an consecutiv, în primele trei-patru echipe ale campionatului”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here