Sânmărtean i-a mulţumit lui Narcis Răducan pentru transfer!

226

Deşi situaţia financiară de la Pandurii rămâne delicată, preşedintele Narcis Răducan reuşeşte să atragă nume mari la echipa din Tg-Jiu. Dorit de aproape toată Liga I, “magicianul” Lucian Sânmărtean şi-a dat acordul să vină la gruparea antrenată de Petre Grigoraş. Mijlocaşul de construcţie a semnat o înţelegere valabilă pe un sezon cu opţiune de prelungire pe încă un an. Aducerea lui Sânmărtean ar putea fi un indiciu că Pandurii forţează intrarea în grupele Europa League, o calificare în această competiţie putând însemna începutul revenirii din punct de vedere material. Nu se cunosc deocamdată toate detaliile contractului semnat, unele surse afirmând că Sânmărtean a parafat o înţelegere asemănătoare cu cea a fostului jucător de la Pandurii, Adrian Ropotan. Închizătorul a plecat în vară de la club în “condiţii amiabile”, deşi mai avea contract până la finele anului 2016. De altfel, preşedintele Răducan are un talent special de a aduce jucători “inaccesibili” până acum formaţei noastre.
Internaţional român cu o vastă experienţă, Sânmărtean a bifat în cariera sa echipe importante din ţară şi din străinătate. Acesta a mai evoluat pentru Gloria Bistriţa, Panathinaikos, Utrecht , FC Vaslui, Steaua şi Al Ittihad. La Steaua, Sânmărtean a traversat cea mai bună perioadă a carierei pe plan intern, câştigând două titluri de campion (2014 şi 2015), o Cupă a României (2015) şi Cupa Ligii (2015).
Noul transfer al Pandurilor a fost considerat ultimul conducător de joc veritabil al naţionalei şi are în CV peste 30 de prezenţe la tineret şi seniori pentru prima reprezentativă. Sânmărtean a marcat 28 de goluri în tricoul României.
Preşedintele Narcis Răducan a declarat că noul jucător al Pandurilor se va plia perfect pe stilul de joc promovat de Petre Grigoraş: „Sunt sigur că Lucian îl va ajuta pe Petre Grigoraş să-şi pună în practică filozofia sa ofensivă de fotbal! Am reuşit să aducem unul dintre cei mai tehnici jucători ai ultimului deceniu din Liga 1, un jucător la care şi el şi eu ţinem foarte mult. Îi urez bun venit lui Lucian şi aştept cu nerăbdare să-l văd jucând pe noul stadion.”
Sânmărtean a comentat pe pagina sa de Facebook mutarea: “În această seară(luni), după câteva negocieri, s-a perfectat transferul meu la Pandurii Târgu Jiu. Faptul că voi face parte, timp de un an, dintr-o echipă precum Pandurii nu poate decât să mă bucure. Sper să am evoluții bune și să ajut echipa cât mai mult. Mulțumesc din suflet familiei pentru sprijin și domnului Narcis Răducan”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here