Sanitas Gorj oferă flori şi dulciuri femeilor din sindicat

339

Și în acest an conducerea Sindicatului Sanitas Gorj a decis ca să facă un gest simbolic pentru membri de sindicat, cu ocazia zilelor de 8 şi 9 martie. Valentin Popa, preşedintele organizaţiei, spune că toate cele peste 1.600 de femei înscrise în sindicat vor primi flori şi nu numai, dar nu vor fi uitaţi nici bărbaţii, acestora pregătindu-li-se o surpriză pentru 9 martie.

Membrii Sanitas Gorj se vor bucura şi în acest an de venirea primăverii. Conducerea sindicatului a început deja pregătirile pentru 8 şi 9 martie. Valentin Popa spune că nu se putea să se treacă cu vederea acest moment al anului. „De Ziua Femeii noi mereu am dat măcar o floare doamnelor şi domnişoarelor din sindicat, lucru pe care îl vom face şi în acest an; facem un gest simbolic pentru cele în jur de 1.600 de membre de sindicat. Desigur, nu îi uităm nici pe bărbaţi; de ei avem grijă pe 9 martie. Chiar dacă aceste zile pică în week-end, noi nu le trecem cu vederea”, a declarat Valentin Popa, preşedintele Sindicatului Sanitas Gorj.
Popa a mai spus că vor fi pupate toate doamnele şi domnişoarele din sindicat, însă nu se va ocupa personal, ci va apela şi la ceilalţi reprezentanţi ai săi. „Le pupăm pe toate femeile din sindicat, personal şi prin reprezentanţi”, a confirmat Valentin Popa.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here