Sânge de la Târgu-Jiu, pentru un salariat CEO care a suferit un accident de muncă!

975

Două pungi de sânge de la Târgu-Jiu au ajuns azi la Spitalul nr.1 Craiova unde un salariat la Termo Craiova a ajuns joi seară în stare gravă. Daniel Săceanu a suferit un cumplit accident de muncă, un picior i-a fost amputat, dar cel de-al doilea nu poate fi amputat din lipsă de sânge, informează familia, care solicită sprijin pentru donare de sânge.

Familia caută urgent donator de sânge, grupa A2, RH Negativ, pentru bărbatul accidentat, în vârstă de 49 de ani din Mehedinți.

Potrivit datelor de la ITM Dolj, evenimentul s-ar fi produs joi seara, în jurul orei 20:00, la Secţia de combustibil de la calea ferată uzinală a CEE Işalniţa (Termo Işalniţa). Un inspector ITM s-a deplasat aseară la faţa locului, împreună cu organele de cercetare. „În timp ce împingea către rampa de descărcare un şir de 10 vagoane, victima care supraveghea operaţiunea, din motive necunoscute, a căzut între vagoane. Nu era nimeni în jur care să ne explice ce s-a întâmplat. Evenimentul este în cercetare”, a declarat, Emil Murgu, seful Serviciului Compartiment Control Sănătate şi Securitate în Muncă din cadrul ITM Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here