Sanda în preaviz – Directoare nouă la Garda de Mediu

233

ghe.sanda facuta de mineGheorghe Sanda, cel care a ocupat până acum câteva zile funcţia de director coordonator al Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Gorj se află în preaviz.

El va fi înlocuit de Simona Cornea, acesteia venindu-i de la Bucureşti numirea pe funcţia de director coordonator al unităţii pe data de 2 decembrie. Noua directoarea este membră veche al Gărzii de Mediu Gorj, fiind până la noua numire pe postul de comisar încă din anul 2005.

În această săptămână, Garda de Mediu Gorj a primit trei sesizări de la cetăţeni, unul din satul Gilort, unul din Bâlteni şi un altul din Arcani. „Deja am repartizat comisarii pentru aceste locaţii, care, în următoarele zile vor avea grijă să rezolve sesizările celor trei cetăţeni”, ne-a declarat directoarea Cornea. De altfel, instituţia derulează în această perioadă şi controale tematice, dar şi planificate, în colaborare cu Agenţia Naţională a Fondului de Mediu. „Avem în derulare verificări pe exploataţiile de masă lemnoasă, dar şi în domeniul salubrizărilor”, a mai completat Simona Cornea.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here