Sancționați de polițiștii locali!

888

În prima parte a acestei zile, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu, care își desfășurau atribuțiile de serviciu stabilite de Legea nr. 155/2010 a poliției locale, actualizată, cu modificările și completările ulterioare, în zona de competență, au depistat trei persoane de sex masculin, care consumau băuturi alcoolice în locuri publice. În urma identificării, s-a constatat că unul dintre cei trei tineri este minor. Polițiștii locali au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare totală de 250 lei, conform art. 2, pct. 23 din Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată.
Efectivele Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu vor asigura în continuare ordinea și liniștea cetăţenilor pentru prevenirea şi descoperirea faptelor antisociale.

1 COMENTARIU

  1. Actele de comerț ilegal din Piața Centrală, spre exemplu, intră în aria de (in) competență a tovărășiilor voastre?! este vorba despre niște personaje cu pălării imense (ori) și fuste multe… Fenomenul se petrece și în celelalte zone ale orașului supus de gașca roșie și incompetența angajaților cu pile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here