Sămânţă de scandal la Puşcăria Târgu Jiu! Porcii GAZ-ului au dispărut, comandantul şi veterinarul se acuză reciproc de incompetenţă

898

Mult prea interesat să scape de necazurile pe care le-a avut pe la Comisiile de disciplină, pentru care-a făcut multe drumuri între «Amarul târg» şi Bucureşti, reuşind să fie, deocamdată, basma curată, Comandantul penitenciarului Târgu Jiu, Comisar Şef ec. Ion Popescu, a neglijat soarta Gospodăriei Agricole Zootehnice (GAZ). De unde-au dispărut porcii.

Ca un blestem, susţinut de Şchiopu
Şi de dosarele penale se poate declara oarecum liniştit, întrucât Micul Napoleon şef peste Puşcăria Târgu Jiu mai are doar unul. În plus, se sprijină de ajutorul nesperat pe care i-l dă liderul de sindicat Florin Şchiopu. Vă veţi întreba care Şchiopu, ? Cum care, chiar aţi uitat de apropiatul ex-liderului sindical Sorin Dumitraşcu, pupila caţei europarlamentar Monicuţa Macovei?
Dar să revenim la situaţia tensionată din penitenciar. Unde GAZ-ul a ajuns pe butuci şi a rămas fără porci. Cum? Deh, a fost Crăciunul, iar mulţi dintre porcii ori godacii sacrificaţi au lua drumul lung al Bucureştiului. Alţii poate au mai şi murit de prea atentă îngrijire medicală şi lături de calitate îndoielnică.

desc1«Il Comandante», la cuţite cu veterinarul
Ţanţoşul «Il Comandante» şi Comisar Şef pe deasupra îl ameninţă pe medicul veterinar dr. Cosmin Ciulavu cu Comisia de disciplină. Practic, cei doi au ajuns la cuţite. Şi nici veterinarul Cosmin Ciulavu, deşi este acuzat că umblă cam aghezmuit, nu se lasă. El i-a replicat că abia aşteaptă să ajungă în faţa Comisiei de Disciplină, spunându-i lui «Il Comandante», că «nu-i cazul să se pună cu el, că şi el ştie foarte multe» în contra superiorului Mic Napoleon. Adică, un mic dictator acolo şi el. Acest Popescu şi Ion.
Practic, în Puşcărie s-a creat o stare de tensiune care mocneşte. Cum spuneam, comandantul Comisar şef ec. Ion Popescu mai are un dosar, tot penal, la Ministerul de Justiţie, de care n-a izbutit să scape.

Deţinuţii mănâncă de post, portbagajele tot mai goale!
Cei care pierd prin dispariţia porcilor de la GAZ sunt deţinuţii. Ale căror mese vor fi tot mai sărăcuţe în proteine. Şi nici portbagajele autoturismelor ce fac naveta la Bucureşti, spre ANP, nu mai au cu ce să fie umplute!
Nicolae Roşca

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here