Salvatori de top! Pompierii de la Minprest vor reprezenta Gorjul la Brașov

707

Pompierii din cadrul Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă din judeţul Gorj au participat, săptămâna trecută, la Etapa Interjudeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă, desfășurată în judeţul Hunedoara. Cei mai buni pompieri voluntari şi privaţi din judeţele: Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea, Caraş-Severin, Mehedinţi şi Hunedoara şi-au demonstrat profesionalismul. Echipajul din Gorj a ocupat prima treaptă a podiumului în clasamentul general.

”Cele trei probe ale concursului, proba ștafeta 4×100 metri, proba pista cu Obstacole şi proba Dispozitivul de Intervenţie, i-au solicitat la maxim pe concurenţi, iar la final pompierii din cadrul Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al S.C. MINPREST SERV S.A. Gorj au demonstrat că sunt adevăraţi profesionişti, obţinând numeroase premii.

Locurile I, II şi III la proba Pista cu obstacole, Locul I la proba Ştafeta 4×100 m şi locul III la proba Dispozitivul de Intervenţie au fost premiile obţinute de pompierii din cadrul MINPREST SERV S.A.. De asemenea, în clasamentul general au ocupat prima treaptă a podiumului.
În urma performanţelor obţinute, echipa de pompieri a S.C. MINPREST SERV S.A. va reprezenta judeţul Gorj la Faza Naţională a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.
Următoarea competiție va avea loc în perioada 1-3 august, în judeţul Braşov.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here