Saloanele pentru pacienții Covid, dotate cu televizoare și frigidere noi

2820
Pacienții care vor fi internați de acum înainte în Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu vor beneficia de condiții hoteliere mai bune.
Cele 16 saloane ale Secției Boli Infecțioase, dar și cele șapte saloane din Secția Dermatovenerologie, care pe perioada acestui an au fost destinate bolnavilor de coronavirus, au fost dotate cu televizoare și frigidere noi.
La secția de Boli Infecțioase s-au realizat o serie de investiții prin care a fost extinsă rețeaua de oxigen, toate paturile fiind dotate cu prize de oxigen, importante pentru pacienții confirmați cu COVID-19. De la începutul anului și până în prezent, aici au fost internați peste 800 de pacienți pozitivi la coronavirus.
Conducerea unității medicale își dorește ca pacienții să beneficieze de servicii medicale și de condiții hoteliere la standarde ridicate.

1 COMENTARIU

  1. Dupa 2 ani de pandemie au instalat si ei televizoare in saloane, daca vreti ca SJU sa arate ca un spital, sa schimbati managerii din toate departamentele la 3-4 ani, nu să iasa la pensie din functia de manager si apoi inca o prelungire pana la 70 de ani ca-i permite legea si are pile in CA… Dupa 3 ani isi epuizeaza resursele si se plafoneaza profesional, trece luna isi ia salariul si asa arata multe sectii ca in vremea lui ceasca, nici saltelele nu s-au schimbat de 32 de ani..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here